Debrecenben cumiznék cumiztatnék (szőrös farokkal) masztiznék diszkrét és ápolt pasi vagyok.
A héten délelőtt retság Balassagyarmat környékén keresek srácot közös kézi munkára ès közös cumira. Hely nincs kocsis kaland inkább
Bp most?
Ma éjjel pesten szopatna valaki autójában?
Sziasztok fiatal bi srácot keresek holnap délelőtt folyamán délpest hely van!
Fehervar közöshokira vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
16. Kerület környékén, valaki közös maszti?
Sziasztok
Kalandozna most este valaki? Orál,anál minden mennyiségben. Helyem XIV-ben van
Kalandozna most este valaki? Orál,anál minden mennyiségben. Helyem XIV-ben van
valaki akar szopatni?
Fehérvár Velencei tó körül keresek hokipartnert, akit izgat, ha a szabadban kalandozunk. Szimpátia esetén orál is oké. Fontos, hogy légy rugalmas! Nagyon max 45 éves korig, macis pasik nem. Csak hétköznap délután vagyok szabad.
Vékony, szálkás helyes srác vagyok! Igényesség és diszkréció adott és elvárt!
Vékony, szálkás helyes srác vagyok! Igényesség és diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! 28 eves, sportos, igenyes es nirmalis srac keres elsosorban aktiv ferfit, akit akar rendszeresen leszophatna elvezesig. Nem vagyok nagyon tapasztalt, de szivesen tanulok. Csak Budapest, helyed legyen, illetve kegyel te is igenyes es normal vagy sportos testalkatu! Korban rugalmas vagyok, szeretem az erett ferfiakat is! Ha erdekellek, írj!
Szopnék szopatnék Bp írj
Kölcsönös franciára és fenéknyalásra keresek partnert.
Hali
Fehervar vki közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szegeden keresek férfit autos kalandra vagy taliznék orál de nyitott vagyok sok mindenre
Sziasztok, cumiznék ma este Dombóvár környékén.
Sziasztok! Most hétvégére, a szombat esti órákra keresek egy fiatal/fiatalos kalandvágyó párt Budapesten, vagy a közelben.
Dányból keresek továbbra is srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!

Gore1965
Dana 2