sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Valaki Alsónémedi Dunaharaszti Gyál Ócsa Vecsésrol közös hoki stb???
Sziasztok. Alle kozeleben most valaki? Sajnos helyem nincs.
Sziasztok!
Olyan pasit keresek aki jól megszopatna egyoldalúan!
Nagykáta, és környéke, de Budapest is jó!
Legyen normális helyed!
Minden értelmes üzenetre válaszolok.
Olyan pasit keresek aki jól megszopatna egyoldalúan!
Nagykáta, és környéke, de Budapest is jó!
Legyen normális helyed!
Minden értelmes üzenetre válaszolok.
Vékony, aktív 25 év körüli fiúval találkoznék akár most.
Sziasztok.
Olyan párt keresnék ahol mindkét felet szopathatom.
Olyan párt keresnék ahol mindkét felet szopathatom.
Ma este aktív partner Győr -Komàrom környékén?
Önmagával tisztában lévő, bevállalós biszex fiúval, pasival játszanék ma este. Hogy mit, azt megbeszéljük, ha van szimpátia és közös vágy. Budapesten rugalmas vagyok.
Sziasztok. Fejér megyében még mindig keresek tartós szexkapcsolatra 48+ os aktív férfit. Lányos fenekem van, fiatal vagyok, harisnya kedvelő, és utazni tudok. Vékony alkat, 171 magas.
Sziasztok! Bi-kíváncsi fiúval szeretnénk ismerkedni, kizárólag 35 éves korig. (Nem, még veles sem, ha elmúltál ennyi!)
Várjuk jelentkezésedet, lehetőleg hosszabbtávú kapcsolat reményében.
É+Á
Sziasztok! Bi-kíváncsi fiúval szeretnénk ismerkedni, kizárólag 35 éves korig. (Nem, még veles sem, ha elmúltál ennyi!)
Várjuk jelentkezésedet, lehetőleg hosszabbtávú kapcsolat reményében.
É+Á
Sziasztok! Kölcsönös hoki/orálra keresek partnert Budapesten, helyem nincs, utazni tudok, írj ha tetszem.
Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat
Szép Estét. Megprobalom hátha.. Olyan partnert keresnék Érd Környékén aki benne lenne egy finom lazításba...Csak ha találkoznál is akkor írj.
Sziasztok
Macikedvelő kanos pasikat keresek minden jóra!
Hajdú-Bihar megyében vagyok megtálalható!
Írj ha érdekel a dolog!!!!
Macikedvelő kanos pasikat keresek minden jóra!
Hajdú-Bihar megyében vagyok megtálalható!
Írj ha érdekel a dolog!!!!
Sziasztok!
Harkányi meleg férfi pár, keres potens pasit minden jóra!
Harkányi meleg férfi pár, keres potens pasit minden jóra!
Kimondottan Nőies - Női ruhát kedvelő partnert keresek és itt nem Női ruhás Pasira gondolok ,hanem olyanra aki valójában Nő Pasi bőrben
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, szeretek masszírozni, kényeztetni prosztata masszázs is megy
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, szeretek masszírozni, kényeztetni prosztata masszázs is megy
Miskolc és környékén ismerkednék hasonlóan hetero viselkedésű és kinézetű diszkrét, megbízható, ápolt, átlagos férfivel a 18-43 éves korosztályból. Kérlek légy korrekt is. Köszönöm ha írsz!

Pavla K