Veszprém környékén valaki ma autos közös hoki, oral?
Szombaton a 17.kerület környékén beleülnék egy kisméretű fiatal faszba. Privátban jelezzétek képpel.
Sziasztok! Ma valaki Eger, és környékén?
Gödöllőn fiatal aki szopna?
Viber camban kiverném ha valaki nézne vagy gmail cheten sex chetelnék most
Szia holnap délelőti talira Győr és Móvár környékén keresek travit vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra bisex párokat is keresek. Csak Győr Mosonmagyaróvár környékén
Tatabányán MA passziv vagy passziv/uni sracot keresek.irj privatban viber elérhetőséget...Tali akár most is ok. Hely van!
Közös hoki ma este? Gyömrő környékén, helyed legyen, autó nem opció!
Szép napot !
Szeretnék ismerkedni olyan férfival aki alkalmanként megszopatna ,kevés tapasztalattal rendelkező ápolt férfi vagyok nyalatná velem a fenekét esetleg megdugná szűz fenekem ,viszonozni nem kell semmit nem lennék ..... amit nem lehet itt írni !barátságos alkalmazkodó irányítható férfi vagy nevelhető is vagyok ,szeretek alárendelt ember lenni akit irányítanak !Sajnos nálam nem tudjuk megoldani a talákozást ,ha írsz egy üzenetet szívesen küldők akár arccal képet magamról ! autóm van a távolság alkat kor nem számít !Írj ha felkelttettem érdeklődésedet !Amennyiben előtte szeretnél talkozni ismerkedni nem gond elmegyek bárhová és szívesen meghívlak bármire !
ÜDV Károly
Szeretnék ismerkedni olyan férfival aki alkalmanként megszopatna ,kevés tapasztalattal rendelkező ápolt férfi vagyok nyalatná velem a fenekét esetleg megdugná szűz fenekem ,viszonozni nem kell semmit nem lennék ..... amit nem lehet itt írni !barátságos alkalmazkodó irányítható férfi vagy nevelhető is vagyok ,szeretek alárendelt ember lenni akit irányítanak !Sajnos nálam nem tudjuk megoldani a talákozást ,ha írsz egy üzenetet szívesen küldők akár arccal képet magamról ! autóm van a távolság alkat kor nem számít !Írj ha felkelttettem érdeklődésedet !Amennyiben előtte szeretnél talkozni ismerkedni nem gond elmegyek bárhová és szívesen meghívlak bármire !
ÜDV Károly
Valaki akar szopatni?
Hello Srácok! Bp-en keresnék egy hasonlóan laza, nyitott srácot, akár rendszeresebb közös dolgokra.
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Ma késő délután,vagy este,keresem aktív ill. uni biszex partneremet. Hely jó lenne. Pest.
Mór Tata Tatabánya valaki??fiú?¿?
Autós kaland?
Ma vagy holnap délután Hévízen szopnék, dugatnám a seggem akár többesben is. Régen voltam már megbaszva és nagyon kívánom a faszt seggbe!
Most valaki Vecsésen ? Közös maszti ,szopas -szopatás?
Bi férgi tagu párral idmerkednék napközbeni hancúrozásra
Szia. Ma du/este kölcsönös hoki? Bp
Hely most lehet hogy lesz.
Hely most lehet hogy lesz.
Srácot keresek ma este Budapesten, Pest megyében kölcsönös laza élvezetekre, hely jó lenne

Paris Dahl