25 éves vagyok, 105kg/180cm. Ismerkednék olyan velem közel egykorú (18-max35) ig fiúkkal/párokkal.
Nagyjából minden hétköznap délután 5 től lenne helyem fél7-ig Győr mellett..
Kiváncsi bi vagyok, leginkább passzív szerepben. Találkozás után a közös szimpátia eldöntené mit szeretnénk.
Csak olyan írjon kérlek aki tényleg komolyan gondolja. A diszkréció elvárt és adott. Köszönöm
Nagyjából minden hétköznap délután 5 től lenne helyem fél7-ig Győr mellett..
Kiváncsi bi vagyok, leginkább passzív szerepben. Találkozás után a közös szimpátia eldöntené mit szeretnénk.
Csak olyan írjon kérlek aki tényleg komolyan gondolja. A diszkréció elvárt és adott. Köszönöm
Szia, Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra.
53 éves, 190 cm-es, domináns, határozott, heteró férfi vagyok.
A találkozó menete: A megadott helyen várlak. Szó nélkül felkísérlek. Letérdeltetlek, és durván megszopatlak. Nem beszélhetsz, amíg nem kérdezlek. Pontosan azt teszed, amit mondok. Ha szeretsz nyalni, jelezd előre. Ha végeztem, kikísérlek, és mész a dolgodra.
Azért írom le ilyen részletesen, mert én így szeretem ezt csinálni, és nem szeretnék megbántani senkit.
Csak olyan jelentkezzen, akinek ez így, ebben a formában megfelel.
53 éves, 190 cm-es, domináns, határozott, heteró férfi vagyok.
A találkozó menete: A megadott helyen várlak. Szó nélkül felkísérlek. Letérdeltetlek, és durván megszopatlak. Nem beszélhetsz, amíg nem kérdezlek. Pontosan azt teszed, amit mondok. Ha szeretsz nyalni, jelezd előre. Ha végeztem, kikísérlek, és mész a dolgodra.
Azért írom le ilyen részletesen, mert én így szeretem ezt csinálni, és nem szeretnék megbántani senkit.
Csak olyan jelentkezzen, akinek ez így, ebben a formában megfelel.
Ma du. fél 4 körül Magnum szaunás kaland?
Sziasztok. Létezik 50 feleleti uni aki egyedül érzi magát? S hellyel rendelkezik, akár hosszú távra?
Sziasztok! Szentgotthardon most valaki?
Aktiv pasival kalandoznék Mosonmagyaróvár környékén. Masszírozok is.
De hát hetero vagy!!!
(Ez egy válasz Popop üzenetére (ma 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Popop üzenetére (ma 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Pesten valaki nem dugna meg ma jól?
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Wekerle telepen most aktív pasi?
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív pasit keresek hely van 14 óráig rá érek (hétfő,kedd ,szerda)
Szia!
Du fél 4 körül Magnum szaunás kaland? (Ez egy válasz benya81 üzenetére (ma 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Du fél 4 körül Magnum szaunás kaland? (Ez egy válasz benya81 üzenetére (ma 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kispesten cumiznék egy jót ma délelött.
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
kedden reggel 8-körül valaki veszprémben?szopnék egy jot.helyem nincs.mackos bi hapsi vagyok.
Móricz, most kanyarodok rá a Bartók Bélara.
(Ez egy válasz 11kermost üzenetére (tegnap 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:23
Nem tudok aludni és egy kicsit részeg vagyok. Elindulok a városba sétálni. Útvonal: Bocskai- Kosztolányi-Gellért tér-Fővám tér-Astoria-Rákóczi út-Blaha. Ott eldöntöm, hogy városliget, népliget vagy a Hegedűs utcai mozi a végállomás, ha addig senki sem találok. … 40-es, uni-passziv, vékony/sportos alkattal keresek pasit szopásra, szopatásra.
Nem tudok aludni és egy kicsit részeg vagyok. Elindulok a városba sétálni. Útvonal: Bocskai- Kosztolányi-Gellért tér-Fővám tér-Astoria-Rákóczi út-Blaha. Ott eldöntöm, hogy városliget, népliget vagy a Hegedűs utcai mozi a végállomás, ha addig senki sem találok. … 40-es, uni-passziv, vékony/sportos alkattal keresek pasit szopásra, szopatásra.
Elképzeltem ahogy valaki mint “utast” felvesz mint egy uberes és en hátul elkezdem verni a farkam és ő les közben…és ha úgy alakul félre áll és segít amíg spriccelek egy hatalmasat
imádom
Ha folyik! A parom is meglesné a végét!
imádomHa folyik! A parom is meglesné a végét!
délpesten szopatnál? ráérek

csájmi