Sziasztok,nagy méretű,kemény farkú pasit keresnék,hosszabb távra lenne az igazi....
Nagyfarku pasinak lennék a játékszere
Most autoban pesten?
Csütörtökön, SIÓFOK?!
Képgyüjtögető kamus
(Ez egy válasz hiányoztunk üzenetére (tegnap 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:47
Szia,
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra. 53 éves, 190 cm-es, domináns, határozott, heteró férfi vagyok.
A találkozó menete:
A megadott helyen várlak. Szó nélkül felkísérlek. Letérdeltetlek, és durván megszopatlak. Nem beszélhetsz, amíg nem kérdezlek. Pontosan azt teszed, amit mondok. Ha szeretsz nyalni, jelezd előre. Ha végeztem, kikísérlek, és mész a dolgodra.
Azért írom le ilyen részletesen, mert én így szeretem ezt csinálni, és nem szeretnék megbántani senkit.
Csak olyan jelentkezzen, akinek ez így, ebben a formában megfelel!
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra. 53 éves, 190 cm-es, domináns, határozott, heteró férfi vagyok.
A találkozó menete:
A megadott helyen várlak. Szó nélkül felkísérlek. Letérdeltetlek, és durván megszopatlak. Nem beszélhetsz, amíg nem kérdezlek. Pontosan azt teszed, amit mondok. Ha szeretsz nyalni, jelezd előre. Ha végeztem, kikísérlek, és mész a dolgodra.
Azért írom le ilyen részletesen, mert én így szeretem ezt csinálni, és nem szeretnék megbántani senkit.
Csak olyan jelentkezzen, akinek ez így, ebben a formában megfelel!
Ismerkednék hosszabtávon az észak Budai vagy észak Pesti agglomerációban
Sziasztok! Szopnek ma este! Valaki esetleg? Bp kornyeken.
Szerda délután -este, majd csütörtök délelőtt Budapest autódban, eldugott helyen kielégítenélek.....csak két napot leszek, nem ismerkedni, csak élményt nyújtani....
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok! Nyékládházára lenne ma aktív aki kocsijában szopatna?
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, diszkrét rendszeres havert keresek.
Diszkréció adott és elvárt.
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, diszkrét rendszeres havert keresek.
Diszkréció adott és elvárt.
Domináns férfi, aki letérdeltet és jól megrakja a számat.
Várom a jelentkezőt!
Várom a jelentkezőt!
Sziasztok nem messze lakom Szegedtől szívesen találkoznék lányos fiúval alkalmit szeretnék csak.
Ha szeretnél ismerkedni várom leveled.
U. I: Most fedezem fel ez az oldalam ezért elég kezdő vagyok.
Ha szeretnél ismerkedni várom leveled.
U. I: Most fedezem fel ez az oldalam ezért elég kezdő vagyok.
Dányból keresek srácot titkos kapcsolatra!
Privátba írj.
Privátba írj.
Valaki ma este Szigetszentmiklós környékén?
Sziasztok!
Ha érdekel egész testes masszàzs Budapesten írj privát üzenetet
Ha érdekel egész testes masszàzs Budapesten írj privát üzenetet
Sziasztok!
Debrecenbe valaki egy közös hokira? Hely van. Légy ápolt, borotvált. Kövérek, szőrösek ne. Maximum 45.
Debrecenbe valaki egy közös hokira? Hely van. Légy ápolt, borotvált. Kövérek, szőrösek ne. Maximum 45.
Reptér most méretes aktív bi pasi???
Bi pasi most szfvár Györ utvonalon?

chubby77