Kölcsönös prosztatamasszázshoz keresek partnert, illetve szívesen beszélgetek a témáról.
Újpesten vagyok szexre keresek partnert, olvasd el az adatlapomat és ha rád illik és érdekel írj!
Eger és környéke! /60 km/
Továbbra is Dányból keresek srácot.
Diszkréció maximális!
Privátban írj
Diszkréció maximális!
Privátban írj
Szia! Szombat, vagy vasárnap?
(Ez egy válasz Mazsola76 üzenetére (ma 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:53
Veszprém
Mézédes durungomat hozzáértő szakavatott formás szájba tolnám.
Vá
Székesfehérvár Velence Érd. Útvonalon holnap 14 -15 között, alf
rp alf
al alf
otaMézédes durungomat hozzáértő szakavatott formás szájba tolnám.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok. Fiatal srácként kipróbálnám férfival, alapvetően hetero életet élek, még nem volt ilyenben részem. Lehetőleg idősebb,
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
er
aktív férfit keresek, akinek a csicskája lehetek, tudok vidékre utazni. Legyen határozott személyiséged, és autód vagy helyed. Én Pesten vagyok, de utazás megoldható. Ne félj megtenni dolgokat. alf
ős alf
za alf
kosAz egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Viber camban valakivel egy közös faszverés?
Nyíregyháza és közvetlen környékén keresek bi érdeklődésü férfit. Én 52 éve átlagos férfi vagyok. Kérlek privátban ír. Ismerkedjünk és beszélgessünk.
Sziasztok. Igényes, aktív férfit keresek Budapesten, vagy a Dunakanyar váci vonalán.
Holnap délelőtt vajon a Paks-i Ürgemezőn lesz egy leszopható fasz?
kecskeméti pasit keresek aki jól megdugna.
Szokott valaki innen Újpesti Duna partra kimenni és ott esetlegesen szexelni?mikor érdemes oda kilátogatni?illetve kb melyik szakasz az?
Szia. Kölcsönös hoki? Bp
Hellyel rendelkező férfit keresek titkos találkákra, akit izgat a kölcsönös fenéknyalás, csókolózás, franciázás. Kecskemét és környéke.
Hali!
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Szolnok vagy környéke ma délelőtt?
Priviben írj.
Priviben írj.
Gödöllőn fiatal közös hokihoz, cumihoz? írj privátban
Sziasztok! Eger és környékén uni pasi!?
Üdv diszkrét szopni imádo párt keresek heves megyében

Alissa