Gödöllő környékén cumiznék!
~nék!!!!
(Ez egy válasz szopás69ben üzenetére (tegnap 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:35
Mezőkövesd és környéke.Leszopnák valakit egyoldalúan vagy kölcsönösen.Minden megoldás érdekel.
Kedves partnerkeresők!
Alapvetően hetero beállítottságú,normális,koromnál fiatalosabb férfiként keresem hasonló,inkább aktív szerepet kedvelő partnerem,titkos,rendszeres szexkapcsolat céljából,Budapest és környékéről.
Alapvetően hetero beállítottságú,normális,koromnál fiatalosabb férfiként keresem hasonló,inkább aktív szerepet kedvelő partnerem,titkos,rendszeres szexkapcsolat céljából,Budapest és környékéről.
Fiúpartnerrel ismerkednék, kezdő, kíváncsi hetero, impotens, kisméretű és furcsa fétis témás is oké.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok
Hétköznap, délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező, passzív/uni partnert a közelemből. Maximális diszkréció adott és elvárt.
Hétköznap, délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező, passzív/uni partnert a közelemből. Maximális diszkréció adott és elvárt.
Reptér felé valaki??
Reptérnél valaki?
Holnap reggel szopnék j
Újpesten kalandoznék...
Sziasztok!
Ma délután keresem partnerem Budapesten.
Én fiatal macis bi uni srác vagyok.
Ma délután keresem partnerem Budapesten.
Én fiatal macis bi uni srác vagyok.
Olyan pasit keresek aki hosszasan imád popsit nyalni és tud is.
Helyem van Budapesten a Kálvin tér közelében.
Helyem van Budapesten a Kálvin tér közelében.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
most szopnék kocsiban a Duna plázánál!
Mezőkövesd és környéke.Leszopnák valakit egyoldalúan vagy kölcsönösen.Minden megoldás érdekel.
Sziasztok!
Ózdon keresek formás kemény farkú aktív pasit akár most is.
Helyem van.
Ózdon keresek formás kemény farkú aktív pasit akár most is.
Helyem van.
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
Sziasztok! Ma este 20.30 utan keresek aktív férfit akit akár kocsiban is leszophatok. Miskolc kemény Dénes uszoda környékén.
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!

zotya111111