Holnap délután a Bp-Győr vonalon keresem hellyel rendelkező uni aktív férfi / férfiak társaságát. Orál-anál.
Aquaworldben, Oriental Spaban orális kalandokra keresek férfit, bármilyen korosztályban
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (ma 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatalos, sportos,szőrtelen, intelligens,ápolt bi pasit (esetleg párt) keresünk játszótársnak..
Csak mára!!
Nálunk.
Hülyék,írástudatlanok pls kerüljenek
Viber azonnal!!
Légy vagány és kissé bolond
Csak mára!!
Nálunk.
Hülyék,írástudatlanok pls kerüljenek
Viber azonnal!!
Légy vagány és kissé bolond
Hétfőn napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Swingerben sok mindent kipróbált, együtt élő pár vagyunk.
Meguntuk a swingerben tapasztalható homofóbiát és olyan párokat keresünk, akik férfi tagja nem ijed meg a saját nemétől.
Ha a női tagotokat izgatja a fiúk közötti játékok látványa és az ebben való aktív, párcserés részvétel, akkor írjatok ránk! A hangsúly a ffi bi-n van, a lányos játékok nincsenek előtérben.
Füstmentes kapcsolatot keresünk.
Meguntuk a swingerben tapasztalható homofóbiát és olyan párokat keresünk, akik férfi tagja nem ijed meg a saját nemétől.
Ha a női tagotokat izgatja a fiúk közötti játékok látványa és az ebben való aktív, párcserés részvétel, akkor írjatok ránk! A hangsúly a ffi bi-n van, a lányos játékok nincsenek előtérben.
Füstmentes kapcsolatot keresünk.
Albertirsa közelében vki?
Kiskunhalas és környékéről?
Sziasztok. Ma fejér megyén beül, aktív 48+ os féfit. Én egy fiatal enyhén szőrös, lányos fenekű sub, passziv srác vagyok. Vékony, 171, magas . Utazni tudok, helyem nincsen. Előny ha szőrös, macis vagy....
Ismerkednék 50+os pasikkal gyebgém az idősebb pasi
Mostanaban 4.kerulet kornyeken valaki, akár autos is oke...
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Mostanában valaki?
Bács megye , Kiskunmajsa környéke, valaki szeretne cumiztatni Pasit?Privi!
Békás megye , Gyomaendrőd ls környéke, valaki szeretne cumizni?Privi!
Eger-Gyöngyös-Tiszafüred környékén diszkrét pasi?
Most valaki XI -XXII ker kocsiban szabadban?
Holnap valaki?
Max 45 ig, én 36 bi srác
Max 45 ig, én 36 bi srác
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Budán!

Audrie