Győr és Móvár környékén keresek uni barátot helyel anális játszadozásra. Hölgyet is akki szereti feszegetni határait
Hello sràcok! Szopatna vki ma este jól szopó jó seggű fiút kocsijàban?
Ma estere keresek a reperi kifutó vegenel potens aktiv pasikat akik szopatnak alaznak es jol meg is dugnak.
bp most?
Ma késő estére keresem partnerem Győr környékén! Aktív partnert keresek aki megszopatna és megdugna!Helyem nincsen így kocsimban vagy a természet maradt!
Szopnék szopatnék Bp írj
Ma estére keresek jó farkú pasit aki szeret szopatni. Pest megyében
Népligetben valakinek nincs kedve egy kis mókához?
KIVÉTELESEN nyitnánk szóló Férfiak felé.
Olyan normális, aktív/uni, bi/meleg, átlagos méretű, türelmes Férfiakat keresünk most szombatra, akik a kevés bi tapasztalattal rendelkező férjet a feleség jelenlében szopatnák, dugnák. A nő csak néző, így aki rá pályázna, az hoppon marad.
Ne cigizz.
Budapest.
Olyan normális, aktív/uni, bi/meleg, átlagos méretű, türelmes Férfiakat keresünk most szombatra, akik a kevés bi tapasztalattal rendelkező férjet a feleség jelenlében szopatnák, dugnák. A nő csak néző, így aki rá pályázna, az hoppon marad.
Ne cigizz.
Budapest.
Valaki ma taksony kke egy autostali?
Valakinek nincs kedve el elveztetni ? Fel jössz én már ruha nélkül varlak és már csinálhatod is! Dunaplaza kornyeke
Gödöllő mellett valak aki szopna?
Valaki akar szopatni?
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Utazni tudok, helyem van.
Benne vagyok
(Ez egy válasz Károly196207 üzenetére (ma 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:12

Szopnék ma viszonzás nélkül Budapest és környékén, kor alkat mindegy ,hely kell ! Seggnyalás, pisi is ok !
Ma délután cumiznék Hajdúszoboszlón. Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok,
Ma este masszíroznék pasit, prosztata masszázs is megy, a végén happy finish, szeretek kényeztetni, érezzük jól magunkat
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este masszíroznék pasit, prosztata masszázs is megy, a végén happy finish, szeretek kényeztetni, érezzük jól magunkat

Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Most valaki vecsésen?
Szia! Tudok menni 9 körül, de én is fogadóképes vagyok Budán.
(Ez egy válasz budai40 üzenetére (ma 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:15

Sziasztok ! Ma késő délután vagy este valaki kalandra BP-en ? Széll Kálmán térnél hely is megoldható vagy tudok utazni is. Az írjon aki találkozna is akar