Szia én egy 37 éves perverz férj vagyok rengeteg sűrű meleg ragacsos apatejjel apagecivel. Szivessen mesélnek képeket videókat mutatok fasz
ma 00:02
vé
közben
(Ez egy válasz Falinyali üzenetére (ma 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
re alf
s
Mostanra keresnék , közös és kölcsönös faszveréshez a párom előtt , egy jófej srácot,max 40 éves korig,átlagos vagy sportos testalkattal .
Mostanra keresnék , közös és kölcsönös faszveréshez a párom előtt , egy jófej srácot,max 40 éves korig,átlagos vagy sportos testalkattal .
Kíváncsi heteroként, inkább aktívként keresnék passzív fiatalos srácot, aki képpel is rendelkezik Heves, Pest, Nógrád és a Jászság területén akár hosszabb távra is
hétfő estére keresek valakit aki szét
er
! bp
alf
ős alf
za alf
kolna
Sziasztok!
Diszkrét, nagyon àpolt, baràtsàgos pàrt kényeztetnék.
Diszkrét, nagyon àpolt, baràtsàgos pàrt kényeztetnék.
Eddig senki. Ez szomorú!
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (tegnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap, Debrecen Nagyerdőn a Pálma felőli bejárat után leszek egy padon 12 óra körül. Várom partnerem közös jóra!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Nagyfarkú 20cm+ aktiv pasit keresek Nyíregyházán
Igen, igy van
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (tegnap 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:46
Kedvem lenne, csak sajnos ritkán van helyem. Gondolom, te meg inkább lakhelyedhez közel keresnél.
Kedvem lenne, csak sajnos ritkán van helyem. Gondolom, te meg inkább lakhelyedhez közel keresnél.
(Ez egy válasz DominánsFfiBp üzenetére (tegnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:35
Sziasztok! Enyhén bi pasi vagyok, szeretem, ha egyoldalúan kényeztetnek, szopnak, massziroznak. Lenne kedve és helye valakinek?
kecskeméti nagyfaszút keresek.
Sziasztok! Enyhén bi pasi vagyok, szeretem, ha egyoldalúan kényeztetnek, szopnak, massziroznak. Lenne kedve és helye valakinek?
este vki Albertirsa Dánszentmiklós Pusztavacs vonalon
Van valaki aki szeretné ha kicumizzák a farkát KISKUNMAJSÁN ma este ?
Sziasztok!
Lenne aktív pasi Budapestről ma estére?
Lenne aktív pasi Budapestről ma estére?
Eger-Gyöngyös-Tiszafüred környékén diszkrét pasi!?
Szia! Írtam privátban!
(Ez egy válasz szeximádó71 üzenetére (tegnap 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:49
Ha Tiszafüreden jársz és szeretnél egy szép faszt cumizni írj és találkozzunk
Valaki ma este Nagykáta mellett.
Bi uni vagyok.
Bi uni vagyok.
Estére keresek egy farokverős kalandhoz partnert. Párom nélkül leszek , de sexképet,videót mutatok róla a kaland közbe . . Búvóhelyem van.

quazi
Zdenka