most ujpest?
Megyek Pest felé M3-on. Valahol összefuthatunk... Mikor indulsz Pestről?
(Ez egy válasz hetvenes üzenetére (tegnap 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:49
Holnap a Bp-Miskolc utvonalon valaki kiürithetne. Ápolt hetvenes vagyok autóval.
Helyileg hol?
(Ez egy válasz bphotguy69 üzenetére (tegnap 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:29
szét szopatható és dugható passzív illetve jó farkú kanos aktív pár keres partnert külön-külön vagy harmadiknak is
Mai nap, délelőtti órákban utazom autóval Miskolc-Budapest-Esztergom vonalon. Uniszex alapon keresek valakit... Bármiben benne vagyok, szopass meg, megszopatlak, vagy akár oda-vissza, illetve dughatunk is, ha úgy alakul. Délután pedig Komáromban töltöm a délutánt, illetve lehet az éjszakát is! Ha érdekel valakit, bármiben benne vagyok...
Sziasztok!
Bi fiut (vagy part) keresunk randizni Fehervar-Budapest-Balaton vonalon Jovo hetvegere. Mi egy normalis par vagyunk, ket labbal allunk a foldon, nincsenek illuzioink es nem egy taltost keresunk, csak partner(eket)t akivel lehet kapcsolodni. Nem keresunk heterokat most.
Bi fiut (vagy part) keresunk randizni Fehervar-Budapest-Balaton vonalon Jovo hetvegere. Mi egy normalis par vagyunk, ket labbal allunk a foldon, nincsenek illuzioink es nem egy taltost keresunk, csak partner(eket)t akivel lehet kapcsolodni. Nem keresunk heterokat most.
szét szopatható és dugható passzív illetve jó farkú kanos aktív pár keres partnert külön-külön vagy harmadiknak is
Sziasztok, tőlem idősebb fit, aktiv úriember társaságát keresem, premium lakásomon a ma estét együtt tölthetnénk
írj!
írj!
Hajnal fel3 korul valaki Ujpest, 13.ker kornyeken?
extra mérettel rendelkező vagy öklözni szerető aktív pasit keresek
Sziasztok,
Ide is..
Bp 17.-18. kerületből,esetleg Pest megyéből ismerkednék aktív pasival,aki szeret szűz popsit dugni..ha esetleg érdekel valakit privátban beszélgethetünk
Ide is..
Bp 17.-18. kerületből,esetleg Pest megyéből ismerkednék aktív pasival,aki szeret szűz popsit dugni..ha esetleg érdekel valakit privátban beszélgethetünk
Sziasztok! Valaki kijönne most Nyékládházára kocsiba cumiztatni most este?
Reptéren valaki közös hokira???
Valaki valamit 18 ker?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szegeden szopnék. Kocsiban is.
Nincs egy normális nagyfarkú aktív bi pasi pesten vagy a reptérnél?? Sehol??? Mi lett az emberekkel?
Szegeden keresek férfit most estére
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok a
Borsod, heves megyeben keresek bisex alapon. Kocsim van hely nincs.

Tomahawk1