Vagy csak egyszerűen nem fogja fel hogy hely kell mert nekem nincs, autóban meg nem szeretem.
(Ez egy válasz zsebesjozsi67 üzenetére (ma 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Már sokszor sikerült de nehez merf a 3/4 vissza se ir vagy kép gyüjtő öreg
(Ez egy válasz Bence_fotoz üzenetére (ma 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:31

Komolyan kerdezem. Volt mar barki, aki talalkozott itt barkivel is? En azt veszem eszre, hogy csak mindenki irogat a levegobe, de nem tortenik semmi.
Javitsatok ki…
Javitsatok ki…
Következő hétvégén igen
(Ez egy válasz Belga1980 üzenetére (ma 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:04

Szasztok! esetleg van itt valaki Mór ès környèkèröl aki szopna ès dugható is helyem van
Mosonmagyaróvár? Passzív vagyok.Ma tali? Kor,alkat mindegy. Számba, arcomra mehet. Oral, anal ok. Kor, alkat mindegy. Kocsidban, szabadban vagy nálad.
Igen. Többször is. Nekem azért nehéz összehozni, mért nagyon kevés szabadidővel rendelkezem Az este pedig nehezen jön össze.
(Ez egy válasz passziv_30 üzenetére (ma 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Vecsés környékén 12 körül leszek kocsim van. szopatnák szopnak egy jót.
Én pl nem merek magamról csak úgy feltenni fotót ami nyilván megnehezíti a dolgot, nekem egy kellemes tali egy párral összejött de az szerintem csak szerencse volt xD többnyirekezdemb én is úgy látni
(Ez egy válasz Bence_fotoz üzenetére (ma 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:31

Komolyan kerdezem. Volt mar barki, aki talalkozott itt barkivel is? En azt veszem eszre, hogy csak mindenki irogat a levegobe, de nem tortenik semmi.
Javitsatok ki…
Javitsatok ki…
Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat.
Javitsatok ki…
Javitsatok ki…
ma BP es kornyeke? Esetleg repter?
Pécsett és környékén szopnék,akár viszonzás nélkül is.
Valaki margit hid, budai hidfonel lazabb kaland? 12:30tol kb raerek
12 körül ott leszek
(Ez egy válasz autostali üzenetére (ma 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Hétfő délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek
Most a 11-kerben valaki közös maszti?
Reptéri kifutó van valaki most?
Nekem este lenne jó!
(Ez egy válasz Belga1980 üzenetére (ma 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:04

Szasztok! esetleg van itt valaki Mór ès környèkèröl aki szopna ès dugható is helyem van
Senki sincs aki most szopna ès szopatna itt vecsésen ?
Debreceni aktív ma? Lenyelem