Sziasztok ma este szopnék autódban
Mélytorok edzéshez keresek határozott aktívat, aktívakat aki a farkával és a hatalmas dildómmal fejlesztené tudásom. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok.
Sziasztok. Miskolcon dél körül valaki?
Rendszeres szopatómat keresem maglód környékén
Valaki 8 ora körül 10 kerület Kökitermináltól környékén kölcsönös hoki,orál?
Békés megyei bi, aki szeret cumizni?Privi!
Jó reggelt! Mostanában valaki 2. vagy 3. Kerületben?
Szia. Ferenc vagyok Győrből 58éves passzív.
(Ez egy válasz Hpbatát üzenetére (ma 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Kocsiba szopatnék Pécsen!
Én a kamubi !
Most keresnénk egy sportos fiút aki párom előtt ,bekapja a farkam . Én max verem neki.
Helyünk van.
Most keresnénk egy sportos fiút aki párom előtt ,bekapja a farkam . Én max verem neki.
Helyünk van.
Győrben Komáromban passzívat
keresek
keresek
Sziasztok! Ma delelott a Gobudaban lesz dolgom, ha valaki konnyitene magan es szeretne, hogy jol leszopjam (wc-ben vagy autoban, mar Rad bizon). a torkomba is elvezhetsz, minel tobb, annal jobb.Irj, ha erdekel.
Biszex pasiként keresem kultúrált, ápolt, jó kedélyű, fiatal(os), szőrmentes, sportos, erotikus játszótársaimat. Mentsetek meg az unalomtól.
Mai napra sajnos 0:30-1 óra környéken keresnék Pest megyében egy sportos jófej srácot max 40 éves korig !
Párom is jönne de kizárólag nézné mert tetszene neki egy ilyen szitu , hogy két pasi veri egymásnak . Ígyhát szívesen nézném ahogy játszik a farkával és kézzel segítenék neki és ő is verhetné nekem. Hely van vagy autós kaland és arra is a megszokott helyünkre megyünk google chat-en addig ismerkednénk kicsit , hogy izgalmasabb legyen.
Párom is jönne de kizárólag nézné mert tetszene neki egy ilyen szitu , hogy két pasi veri egymásnak . Ígyhát szívesen nézném ahogy játszik a farkával és kézzel segítenék neki és ő is verhetné nekem. Hely van vagy autós kaland és arra is a megszokott helyünkre megyünk google chat-en addig ismerkednénk kicsit , hogy izgalmasabb legyen.
Sziasztok!
Dunaújvárosba szopnék kocsidban!
Dunaújvárosba szopnék kocsidban!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Kéne egy jó pasi este
Paramétereknek megfelelően
Sziasztok!
Keresek diszkrét, baràtsàgos biszex férfi tagu pàrt. Akàr màr holnap estére. Helyem van.
Keresek diszkrét, baràtsàgos biszex férfi tagu pàrt. Akàr màr holnap estére. Helyem van.
Kéne egy pasi este

Elle Brook