Sziasztok,P.vörösváron szopnék most,nagy méretű ápolt pasit!!!!
fehérvár közelében akinek van helye is ?
Holnap, holnaputánra keresek valakit, aki leszophatnék, kinyalhatnám a seggét. Helyem is van ezen a két napon. Lehetőleg Paksról és környékéről keresek, de Tolna megyén belül bárki jöhet, akinek nem jelent gondot az utazás.
Szívesen szopnék élvezettel élvezésig egy szép méretes kanos farkat vagy csinos biszex párnál nyalnék-nyelnék odaadóan wink
Srác Budapesten, esetleg a közelében ma este ?
50es, 60as aktív? Hely van, utazni tudok.
Sziasztok! Most hétvégén, szombaton vagy vasárnap délelőtt dugna valaki(k) egy erősen kövér, szőrös pasit Csepelen? (49/185/150!) Csak dugás! Illetve engem lehet szopizni is. Kis méretem van. Privát üzenetet várok. Üdv.
Sziasztok, hétvégén valamelyik este biztonságos kaland?
Masszázs, prosztata masszázs is megy, de edging is izgat.
Diszkréció, biztonság adott és elvárt
Masszázs, prosztata masszázs is megy, de edging is izgat.
Diszkréció, biztonság adott és elvárt
Sziasztok! Hétvégén délutáni kalandra hellyel rendelkező szexpartnert keresek Szekszárdon ápolt diszkrét biszex férfit kölcsönös szexre. Lenne valaki ? Írj privit!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Nem voltam még a Magnumba ! Csak tervezem! Normális egészséges pasi vagyon! Sportos, fiatalos! Van esélyem hogy ott sokat szophatok??
(Ez egy válasz zm60 üzenetére (ma 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden mostanában aki szeretne szopni? Privátba írj!
Ma szopnék Szarvason!
Valakinek nincs kedve felvenni kocsival és nézni ahogy verem a farkam? Be is segíthetne!
Olyan aki szereti ha sok jön! 13.ker
Olyan aki szereti ha sok jön! 13.ker
Fiatal nagy méretű fiút szopnék Szombathelyen!!20-25 éves legyél,és 20 cm felett!
Ma késő délután vagy este keresem hellyel rendelkező biszex pasi társaságát, uni vagyok. Pest.
Most valaki vecsésen? Közös maszti, minden? Szeretném ha valaki leszopna!!!!
Ráckeve naturista szaunaest ma valaki?
Nagykanizsa környékéről valaki most?
Kamionos pasi vagy kíváncsi hetero pasi Kecskeméten? :P

hokkaido
Victoria Rose