Sziasztok.Ma valki egy tali? Ráckeve környékén.
Sziasztok biszex párt keresek, tolna Bács Fejér Fejér megye. 17/6 a méretem.
Nem veretné ki senki a farkát velem??
Valaki 9 ker és Kecskemét között?
Passzívat keresek 40 év alatt. Helyem van.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Ki ny@lna most ki? Bp?
Sziasztok este Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
Győr-plusz 40km -kőrnyékén keresnék partnert! Aktiv potens hapsi vagyok,párokhoz is csatlakoznék !
Hali!
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Hatvan környékén ismerkednék
Balaton déli partján szopatnék,dugnék napközben.
Aktív pasit keresek Bp szopnek
Sziasztok,
Egerben keresem partnerem kölcsönös szopásra. Helyem nincs hétköznap délelőttönként szabad vagyok.
Egerben keresem partnerem kölcsönös szopásra. Helyem nincs hétköznap délelőttönként szabad vagyok.
Veszprém környékén szopatnék!
kecskeméti nagy faszt szopnék.
4.kerulet kornyékén kalandoznék
10-án (péntek) délután Hegyeshalom-Budapest utvonalon leszophatna valaki. Ápolt hetvenes vagyok normál mérettel.
10-én (péntek) délután Hegyeshalom-Budapest utvonalon szopatnék. Ápolt hetvenes vagyok normál mérettel.

gabris78
Lilly