Sziasztok, ma Budapesten tudnék menni házhoz, autóhoz. Passzív köcsög csicskád lennék. Lehetőleg légy nálam idősebb. Még nem voltam pasival, ez lenne az első ilyen kalandom, de alázatos vagyok. Nem vagyok független, titoktartás elvárt és adott.
Reptéren van vki?
Most valaki 11 ker Dunapart?
Heteró,Bi aktiv férfit keresek ,olyat aki meg tenne olyat egy meleg pasival amit othon a felesége nem válal be ,kötötcségek nélkűl csak szimpla élvezetböl
11. Kerület hoki, orál ma? Hely van.
Szolnokon most szopnék
Sziasztok Szívesen szopnék
Helyem van
Helyem van
Sziasztok. Estefelé Szekszárdon nagyméretű aktív partnert keresek dugásra. Van valaki aki talizna? Írj privit
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Privátban keres
Hali! Valaki Martonvásár, Baracska környékén?
Eger és környéke?!
Szívesen szopnék és töltetném a puha, nagy fenekem nálad, vagy nálam (13ker).
Sziasztok! Nyregyen van aktív aki szopatna egy finomat? Helyem van.
Sziasztok.
Privátban keres
Privátban keres
ziasztok.
Privátban keres
Privátban keres
Bizonyára több is lesz ott napozáson kívül, bárki is legyen az a szerencsés, aki arra fog járni.
(Ez egy válasz czgeri üzenetére (ma 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:47
A Kondorosi kifolyótól balra eső Duna-parti részen süttetem a hasam. Valaki csatlakozna?
(Annyira felesleges de még próbálkozom...) Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
A Kondorosi kifolyótól balra eső Duna-parti részen süttetem a hasam. Valaki csatlakozna?
Sziasztok, ma Budapesten tudnék menni házhoz, autóhoz. Passzív köcsög csicskád lennék. Lehetőleg légy nálam idősebb. Még nem voltam pasival, ez lenne az első ilyen kalandom, de alázatos vagyok. Nem vagyok független, titoktartás elvárt és adott.
Hellyel rendelkező férfit keresek titkos találkára, akit izgat a kölcsönös fenéknyalás, csókolózás, franciázás. Kecskemét és környéke.

Lenka P