Most raero aktiv bi parhoz 2. Keruletben?
Sziasztok! Abszolut kezdo heterokent elso lepeskent vegigneznek egy normalis hokit… leginkabb termeszetben. Ha bejon a dolog (feltetelesen), be is segitenek kezzel - egyelore ennyi. Delpest es kozeli pest megye elonyben.
Dányból van itt valaki?
Privátba írj. Köszönöm.
Privátba írj. Köszönöm.
Egyoldalú szopásra keresek aktív férfiakat (Bács-megye K.majsa) Kor nem számít csak álljon még és legyen spermád! Helyem van
Ma este vki nyiregyi passzív fiút? Hely ok.
Haliii!! Most bi pár vagy enyhe bi pasi? Szigethalom környékén?
Győrben szopnék, nyelném
Szopnék szopatnék Bp írj
Zuglóban szopnék dugatnék keményen, hely van.
Sziasztok Nyíregyházán Sóstón ma 22 körül szopna valaki!
Holnap 14ora körül valaki reptér?
Dugna valaki Budapesten?
Sziasztok!
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
Sziasztok!
Hétvégén Ajka-Sárvár környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Hétvégén Ajka-Sárvár környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Szerintem is tiltva van, így nem is tudnak írni egymásnak.
(Ez egy válasz vékonyat üzenetére (tegnap 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat szintén van!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat szintén van!
Nem vagy tiltva véletlen?
(Ez egy válasz i.nagy8102 üzenetére (tegnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem, ő sem tud írni neked.
(Ez egy válasz i.nagy8102 üzenetére (tegnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Denisa K