Valakihez felugranek Pesten egy finom diszkrét cumi Pesten nálad irj kívánom a faszt nagyon finoman szopok fejem a faszod dolj hátra néz filmet és én garantáltan jól ki elégíteni a faszod és utána lépek diszkrét 50 ápolt fiatalos vagyok irj
Sziasztok!
Ajka környékéről valaki?
Ajka környékéről valaki?
kecskeméti pasit keresek aki jól megdugna.
Valakinek kiverném ha víber camban nézne!
Most valaki Érden Tárnok kalandra?
Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg vonalon valaki?
Sziasztok!
Szopna valaki ma délelőtt Budapesten? Helyem is van
Szopna valaki ma délelőtt Budapesten? Helyem is van
Ma estére srácokat keresünk kisebb összejövetelre Baranya megye.
Ma napközbeni talalkoznek egy bi parral!
Ma délelőtt Siófok közelében kukkolnék srácot, férfit hoki közben, esetleg közös hoki
Miskolc és környéke.Szopok egyoldalúan vagy kölcsönösen.Tudok menni,helyem nincs.Most délelőtt lenne alkalmas.
Sziasztok! Miskolc és környékén ismerkednék diszkrét, ápolt, átlagos férfival 18-44 év között.
Egyszer írtam neked nagyon régen, de válaszra se méltattál. Nem lehetséges, hogy sokaknak nem válaszoltál akárcsak nekem, és másoknál meg betelt emiatt a pohár, és azért nem is írnak már neked? De lehet, hogy tévedek.
(Ez egy válasz jozsikameztele üzenetére (ma 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:50
Szia tájékoztatlak titeket. Mivel azt tapasztaltam nem lehet társat találni itt se nudizásra, szexre. Töröltem magamt egyelőre. Kár lenne le bukni egész világ előtt vágyam nem tudtam el érni, élvezni. Nuduzas M9 Dunai hídnál szeretem volna, és jót dugtam volna videózás közbe
Hamar feladtad!
(Ez egy válasz jozsikameztele üzenetére (ma 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:50
Szia tájékoztatlak titeket. Mivel azt tapasztaltam nem lehet társat találni itt se nudizásra, szexre. Töröltem magamt egyelőre. Kár lenne le bukni egész világ előtt vágyam nem tudtam el érni, élvezni. Nuduzas M9 Dunai hídnál szeretem volna, és jót dugtam volna videózás közbe
Veszprém környékén szájba élveznék.
Ma egésznap jó tutira írj
(Ez egy válasz Barna farok üzenetére (2026. 06. 02. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki aktív vagy uni? Bp 13ker helyem van. Csak fotóval.
Sziasztok! Ėn szivesen válaszolok...
(Ez egy válasz Hármasra üzenetére (tegnap 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Hármasra üzenetére (tegnap 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismerkednek vasmegyebol!

Shelby
Dana 2