Aktív, szopató, pasikat keresek. Legyél perverz! Dugható vagyok! Helyem van!! Érd-Dél-Buda és környékéről valakik??
Írj üzit!!
Írj üzit!!
Bp most?
Csütörtökön Budapesten az Utazás kiállításon valakivel rosszalkodnék,ha szereted az extrém helyeket és megbízható vagy.
ma 16 körül Magnum szaunás kaland?
Szivesen kiverném most valakinek pesten.
aktív biszex párral, férfival ismerkednék
Sziasztok! Délután Jászberény vagy környékén jó farkú bi pasi akivel lehetne huncutkodni? Helyem nincs max auto
Gyönyörű vagy, igazi nő!
(Ez egy válasz miracross80 üzenetére (tegnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:06
(Ez egy válasz miracross80 üzenetére (tegnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! .Adatlapom szerint keresek !
Ujpest kornyeken kalandoznek mostanaban
Van esetleg olyan meleg/bi ffi pár aki 3dikat keres egy hármasra … ma pld …
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
Délelőtt Törökvész úton környékén valaki kölcsönös hoki oral érdekelne?
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi hely van 14 óráig rá érek.
9 kerben unatkozik valaki?
Arra sem vagy képes, hogy visszaírj.
(Ez egy válasz Cuck-Slave üzenetére (tegnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:15
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Nagyfarkú aktívat keresek, aki dugná a szám és a seggem keményen.
Helyem van Zuglóban.
Helyem van Zuglóban.
Ma is…
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (tegnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:53
A héten bármelyik nap szopnék este 10 után… helyem nincs, autóban, szabadban is ok. Bp-en belül bárhol jó nekem.
Sziasztok holnap reggel 5 És 6 közöt kit lehetne kielegiteni pesten.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

evizsolt
Veronika Bachorova