Ma kora délután Székesfehérváron fogok masztizni az autómban. Valaki meglephetne.
Hali!
Most valaki aktív Ózd környékén ?
Helyem van
Most valaki aktív Ózd környékén ?
Helyem van
Pesti aktív pasit keresek akinek nem csak a szája nagy
Aktívval ismerkednék
Somogy megye Kéthely környékén kölcsönös recska? Esetleg bi párok két pasihoz?
Szopni imadot keresek Ózd környékén
Ma Balatonfenyvesen ismerkednék,40es bi pasi vagyok!
Ma kora délután a Tisza-tó környékén mélytorok edzéshez keresek, akár idős, domináns határozott aktívat, aktívakat aki a farkával és a hatalmas dildómmal fejlesztené tudásom.Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. A
pi
megitathatod velem. Ha csak megnéznéd a masztim és közben fotóznál, videóznál, akkor is írj. Bárhol meztelenre vetkózöm, a szabadban is.
alf
si alf
me alf
t
Nincs kedve valakinek leszopni most? 20kerben?
Most éjszaka szopnék. Autódban is. Taxis is jo. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Köcsög passzív vagyok. Tág vagyok, öklözhetsz is ha akarsz. Számba, seggembe engedheted. Kor, alkat mindegy. BUDAPEST
Sziasztok. 38éves passzív pasi vagyok. Holnap napközben soltvadkerten dolgozom, jó lenne, ha valaki megszopatna. Max 1 órányi autós kalandra keresek ápolt, borotvált, max 44éves, átlagos vagy jobb alaktú pasit. Keress privátban.
Most valaki passzív fiút? Hely oké
szia. Mennyire reggel jó neked?
(Ez egy válasz Bomba 78 üzenetére (tegnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap reggel szopna valaki Miskolcon?
szopna valaki Budapesten?
Hali holnap reggel valaki Pest Komárom útvonalon?
Sziasztok. Biszex és meleg férfiakat keresünk Pécs környékén.
Most ki jön ki a Repter kifutó végéhez?
Bi párt, vagy fiút keresek péntek esti játékhoz, dél pesten...
Helyem van, de mozogni is tudok a környéken. Párral nincs tabu
Dél pest
Helyem van, de mozogni is tudok a környéken. Párral nincs tabu
Dél pest
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!

Sandra Shine