Repinél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Orál most valaki 14.ker?
Ujpesten szopatna valaki most?
Eger és vonzáskörzetében keresek állandó, megbízható 35+ férfi partnert. Ápoltság, megbízhatóság, intelligencia, szimpátia.
17 kerben vagyok épp. Senki nincs itt??
Fejér megyén és pest megyén belül keresek aktív 48+ domináns férfit aki dugna és szopatna viszonzás nélkül. Én egy utazni tudó fiatal fiú vagyok. 170 magas vékony alkat enyhén szőrös!!!
Fejér megyén és pest megyén belül keresek aktív 48+ domináns férfit aki dugna és szopatna viszonzás nélkül. Én egy utazni tudó fiatal fiú vagyok. 170 magas vékony alkat enyhén szőrös!!!!!!!!.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Hello most valaki 11. kerületben valami?
Hétfőn (holnap) , kedden és csütörtökön tudok kinézni a Fóti Auchan parkolóba kb. este fél kilenc körül. Ha valakit érdekel írjon!
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Üdv
Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amíg spriccelek egy nagyot ? 13.kerben vagyok. Kocsiban vagy nálad
Szopnék szopatnék Bp írj
Nyírbátor - helyem van aktivat keresek - csak orál- érdekel --
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves vármegye. Adatlapom olvasd el kérlek!
Dorog és környékéről keresek valakit, aki elverné a seggem.
Most vagy este eljönne egy aktív? Perv, durva ok.
Szerintem, sehol sem...
(Ez egy válasz Tibor48 üzenetére (tegnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktív pasit keresek Budapesten max 40 éves korig.
Helyem van a Kálvin tér közelében.
Helyem van a Kálvin tér közelében.
17ker?

gvgv
Veronika L