sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
nincs valakinek privát glory budapesten? lehetőleg 11. ker
Sajnos nagyon sokan nem válaszolnak itt.
(Ez egy válasz Lacka50 üzenetére (ma 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:00
Én írtam neki, de nem válaszolt... lehet, hogy nem voltam szimpi, de egy "bocs de nem"-et talán érdemeltem volna, úgy hogy az adatlapon semmi feltétel nincs.
Én írtam neki, de nem válaszolt... lehet, hogy nem voltam szimpi, de egy "bocs de nem"-et talán érdemeltem volna, úgy hogy az adatlapon semmi feltétel nincs.
(Ez egy válasz HaveFun üzenetére (ma 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szopna valaki Budapesten? Helyem van
Szopna valaki Budapesten? Helyem van
Sziasztok!
Budapesten Bi férfiként keresek egy olyan srácot vagy Bi férfi taggal rendelkező párt akinek van helye ahol rendszeresen kielégítettük egymást.
Budapesten Bi férfiként keresek egy olyan srácot vagy Bi férfi taggal rendelkező párt akinek van helye ahol rendszeresen kielégítettük egymást.
Sziasztok,
Egerben férfi masszőrt keresek, aki masszírozna és kényeztetne is, kölcsönös is lehet.
Egerben férfi masszőrt keresek, aki masszírozna és kényeztetne is, kölcsönös is lehet.
Sziasztok! 23 éves szőrtelen szűk engedelmes srác vagyok es a domináns férfiét keresi Lehetőleg Budapesti férfit
Békés megyei Bi aki szeret cumizni, akár kocsiban is! Privi!
Aktív nagyfarkú pasi pest vagy dél pest??
A gubacsi hídnál valaki akit lehetne szopni vagy közös hoki
Szopnék, ma du. Érd-Bp. és környékéről keresek, pasit, aki, jól megszopatna.... Hely van!! Irj üzit!
Hali! Nagytarcsán valaki?
Bp most? Hely ok.
Szopnék, ma du. Érd-Bp. és környékéről keresek, pasit, aki, jól megszopatna.... Hely van!! Irj üzit!
Hajdú-Biharból keresek partnert ma estére.
Kényeztessük egymást élvezésig!
Kényeztessük egymást élvezésig!
Reptér környéken keresek formás,méretes farkú aktívat,aki tele van nagyon
Kemény bikát keresek, adatlapom szerint...... Faszimádó vagyok....... Írjatok üzit!
Valaki megy a Hegedűsbe most?
Ma délelőtt keresnék partnert Szigetszentmiklós, Csepel környékén. Szopnék, szopatnék, de akár meg is .

champa