Ma (23.-a) estére vagy péntek, szombat, vasárnap keresek (lelkes amatőr) bi ffi masszőrt, aki tetőtől talpig jól átmasszírozna és/vagy egy alapos szerszámkarbantartást végezne ... Kecskeméten, Cegléden (illetve max. +50km-es környéken).
Kizárólag nem dohányzó, tiszta, diszkrét, hellyel rendelkező partnert keresek!
Kizárólag nem dohányzó, tiszta, diszkrét, hellyel rendelkező partnert keresek!
Sziasztok, holnap Gödöllőn valakit szivesen leszopnék
több részletért írj

Imádom a fenekem és imádom ha kényeztetik.
Esetleg lenne olyan aki be is rakná? Imádnék elélvezni úgy, sót izgatna az is ha ezt mind végig nézhetné a párom, aki közben masztizik élvezkedve arra, hogy engem dugnak...
Esetleg lenne olyan aki be is rakná? Imádnék elélvezni úgy, sót izgatna az is ha ezt mind végig nézhetné a párom, aki közben masztizik élvezkedve arra, hogy engem dugnak...
Sziasztok. Jár ma valaki gyomaendrőd fele? Szopás, dugás, faszverés oda-vissza, minden érdekelne.
Dorogon keresek valakit aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Este fel 7 körül jöhetne egy jó farkú csajom előtt szopatni, szopni
Bocs', fél hét! (Átírta a korrektor) .
Vasárnap este fél kilenc körül érdekel valakit, hogy szájjal kényeztessem? Ha úgy alakul, meg is dughat. (Fóti Auchan parkolóban) . Csak akkor megyek, ha valaki vissza jelez. (Kicsit hideg van a neccharisnya + szoknya + papucs össze állításhoz.
Ma estére a belvárosba keresek szex partnert. De ha csak egymás kézzel való izgatással kielégítése lenne a terv az is tökéletes
Budán este?
Hello! Benne lennék!
(Ez egy válasz torkoskocsog üzenetére (ma 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:50

Kedvedre torkoztathatsz, kúrhatod a torkom, bármekkora a faszod. Tegyél próbára!!! Bármekkora faszt tövig nyelek és bármeddig bírom, a hatalmas dildómmal is torkoztathatsz. imádok öklendezni, fuldokolni a faszon. Én egy sportos, fiatalos, ápolt teljesen biszex pasi vagyok. Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek gátlástalanul. Fotózni, videózni is lehet amatőr szex témában. Szeretem a kemény bánásmódot, alázhatsz, fenekelhetsz, pofozhatsz kedvedre.Akár le is hugyozhatsz, többesben is. Párokhoz is csatlakoznék, szívesen nyalok is bármeddig. Helyem nincs, de szívesen vagyok a szabadban és mobilis vagyok, szívesen megyek távolabbra is.
Ismerkedés azexkapcsolat érdekelne!!??
Szopnék szopatnék Bp írj
Cegléd kornyekén aktívat keresek hely van.
Kedvedre torkoztathatsz, kúrhatod a torkom, bármekkora a faszod. Tegyél próbára!!! Bármekkora faszt tövig nyelek és bármeddig bírom, a hatalmas dildómmal is torkoztathatsz. imádok öklendezni, fuldokolni a faszon. Én egy sportos, fiatalos, ápolt teljesen biszex pasi vagyok. Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek gátlástalanul. Fotózni, videózni is lehet amatőr szex témában. Szeretem a kemény bánásmódot, alázhatsz, fenekelhetsz, pofozhatsz kedvedre.Akár le is hugyozhatsz, többesben is. Párokhoz is csatlakoznék, szívesen nyalok is bármeddig. Helyem nincs, de szívesen vagyok a szabadban és mobilis vagyok, szívesen megyek távolabbra is.
Igen. Tudja, de most vidéken van. Ráadásul tényleg csak este meló után érek rá, neki pedig csak a hétköznap délelőtt jó.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (ma 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:54

Ezt mondtad neki is, hogy jó lenne megint megdugni téged? Találkoni fogsz vele még? Hátha többször is átélheted vele. De ez csak az én véleményem.
Sziasztok!
Diszkrét, enyhén nyitott pàrt keresek. Tali akàr ma este. Helyem van.
Diszkrét, enyhén nyitott pàrt keresek. Tali akàr ma este. Helyem van.
Estére keresek Budán biszexelni
Most valaki XI ker szabadban kocsiban?
Sziasztok!
Ajka környékén aktív anál kedvelő partnerem keresem.
Ajka környékén aktív anál kedvelő partnerem keresem.