Aktív pasi bi pár Dunavarsány ill Délegyháza környékén
Ja igen. Állítólag nem válaszol senkinek sem.
(Ez egy válasz breatht4ker üzenetére (tegnap 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Figyelmesen olvasd el az adatlapomat és ha rád illik és érdekel írj, Újpesten vagyok minden adott hogy jól érezzük magunkat
Göd aszod kartal környékén keresek megbizhato biszex vagy homokos pasit.de párt is keresek.lehetöleg helyel rendelkezö keresen.de autos tali is érdekel.diszkréció higénia adott és elvárt! Kor alkat származás nemszámit csak az élvezet
irj privátba ha magdra magatokra ismertetek
irj privátba ha magdra magatokra ismertetek
Sziasztok, Fehérváron vagyok átutazóban, délelőtt lesz egy szabad órám, adatlapom szerint keresek egy türelmesebb partnert. 3 után pedig Budapesten.
Napközben kocsimban a Duna pláza környékén kiverném valakinek!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Budaörsön mostanság kaland?
Székesfehérváron pénteken este viszonzás nélkül szopnék. Helyem van. Este 10 körül.
Sziasztok, Kissé perverz sub passzív vagyok aki lenne egy pasi ribanca ! 48 éves nagyon nyitott a szexben extrémre is.
Debrecenben idősebb férfias bajuszos vagy szakállas pasit cumiztatnék.
Bp buda valaki?
Lajosmizse késő este valaki?
Monoron valaki?
Most valaki , aki szopna es szopatna , vagy csak verné itt vevcsésen?
Sziasztok! 30 eves passziv srac var vasarnap, imadom ha megdugnak lehettek tobben is
Helló
A Fejér-megyei Csákvár környékén keresek olyan Meleg pasit, aki szereti élvezetből szopni az átlagos méretet.
Arra gerjed hogy idegen faszt szophat ha ez a fétised akkor pont téged kereslek.
" Hozzá teszem ez most lenne az első nekem!!! Vékony Srácok inkább" !!!!!!!!!!!!!!!4
Üdv Gábor
A Fejér-megyei Csákvár környékén keresek olyan Meleg pasit, aki szereti élvezetből szopni az átlagos méretet.
Arra gerjed hogy idegen faszt szophat ha ez a fétised akkor pont téged kereslek.
" Hozzá teszem ez most lenne az első nekem!!! Vékony Srácok inkább" !!!!!!!!!!!!!!!4
Üdv Gábor
Most valaki , aki szopna vevcsésen?
Neszmély környékén orál?
Gödöllőn sráccal találkoznék

saffin