Sziasztok ma 17-19 óra között örömmel szopnék egy pasit
23 éves vagyok , átlagos/ sportos alkat helyem nincs sajnos .
De autóban -nalad tökéletes lehet
Főként a 7-9kerulet és vonzás körzete lenne jó.
Alázatos vagyok csak vedd elő és teszek a dolgom
Ha van fetished örömmel meghallgatom , és nagy eséllyel benne vagyok
23 éves vagyok , átlagos/ sportos alkat helyem nincs sajnos .
De autóban -nalad tökéletes lehet
Főként a 7-9kerulet és vonzás körzete lenne jó.
Alázatos vagyok csak vedd elő és teszek a dolgom
Ha van fetished örömmel meghallgatom , és nagy eséllyel benne vagyok
repter?
szex?
Valaki akar szopatni?
Kaland ma valaki?
Helyem van!
Helyem van!
Salgótarján-Pásztó-Hatvan-Eger-Gyongyos vonzáskörzetében keresek egy normális, férfias biszex, vagy kiváncsi hetero havert minden jóra ( min.80 kg vagy). Írj privát üzenetet, ha magadra ismersz!
Sziasztok November 4. -re keresek hellyel rendelkezőt. 45 éves enyhe bi beállítottságú vagyok. Szőke, kék szem, 174cm magas sportos alkat.
Krisztián
Krisztián
Hello! Ma délután szopatna valaki Nagytarcsán vagy környékén?
Péntek estére keresünk olyan biszex partnert, aki képzett (gyógy) masszőr. Masszázs közben és után pedig teljes hármas gabalyodást tervezünk.
Észak- Budán helyünk van.
Észak- Budán helyünk van.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Lenne kedved szexelni Újpesten, szőrtelen fiatal fiúkat szívesen látnék, női cuccot víselsz az izgató lenne......
Szegeden szopnék
Reptérnél van kint valaki?
Reptérnél van kint valaki?
Ma del es 1 kozott leszek a Csobanka ter kornyeken Obudan, ha valaki konnyitene magan (elsosorban autoban) es szeretne, hogy alaposan leszopjam, az irjon ram.
Keszthely ès környékén ma valaki?
Pécsett és környékén keresek orális szexhez hellyel rendelkezõ partnert.Ápoltság,diszkréció fontos.
Pécsett és környékén keresek orális szexhez hellyel rendelkezõ partnert.Ápoltság,diszkréció fontos.partnert
Soroksár citi market wc-be szopatnék vagy közös maszti 11:30-12:00 közt
Halihó
Mostanra keresek Ózdon egy szopatni vágyó aktívat aki a végén az arcomra vagy a seggemre spriccelne.
Mostanra keresek Ózdon egy szopatni vágyó aktívat aki a végén az arcomra vagy a seggemre spriccelne.

purple19