Sziasztok!
Holnap augusztus 3 - án reggel 9 és 11 között Budapesten, Örs Vezér tere és környékén leszek akit érdekel egy gyors maszti esetleg közös orál, írj priviben, ha van helyed az is jó lenne. Köszi
Holnap augusztus 3 - án reggel 9 és 11 között Budapesten, Örs Vezér tere és környékén leszek akit érdekel egy gyors maszti esetleg közös orál, írj priviben, ha van helyed az is jó lenne. Köszi
bp most?
Nagyfaszú tatabányai most????irj elérhetőséget és talizzunk!!!
Szopna valaki Budapesten? 14.ker hely ok
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok! Holnap kora reggel valaki
Cs
tó?
alf
ör alf
ge
Szopogatnam szívesen 11 kerben vagyok
Szopatnék most 11 kerben, hely van
Sziasztok! Nyiregyen szopatna valaki most?
Mostanában valaki Vecsésen?? Szopatnék és szopnék!
Kezdö crossdresserként keresem. férfi partnerem Szegeden.hosdzabb. Távú titkos kapcsolatra.Hely kell .Adatlapok szerint .
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
Kedden 5 körül lent leszek nudizni. Vagy lehet más is.
Szigetszentmiklós Komp utca vége. Át a gáton egyenesen. Kb 200 méter földút. Leparkolsz es 100 a vízpart.
(Ez egy válasz parcy üzenetére (ma 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki Vecsésen aki szopna?
Megnézném ezt a helyet, már csak a meztekenkedés miatt is.
(Ez egy válasz malacka66 üzenetére (ma 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:41
Ugyanígy vagyok vele, csak szigetszentmiklósnál a nagy duna partján meztelenkedek.
Dugna valaki passziv nagyseggű duci sracot? Hely van, fehervaron pucsítanék.
Talán én is, de vajon merre van ez a hely? Esetleg elbicajoznék arra.
(Ez egy válasz bugo71 üzenetére (ma 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprémben keresek szexkapcsolat céljából egy éhes szájat, -lyukat, vagy mindkettőt egyszerre. Én is befogadóképes vagyok. Privátban elérhető.
Vékony fiút, akár elhanyagolt v. kíváncsi heterot is, szopnék.

Taija