Hali, aktív dom pasit keresek, aki szájba rakna, és megdugna. Utazni tudok FEJÉR MEGYÉN BELÜL. Én fiatal passziv, sub, enyhén szőrös bi srác vagyok. Autóban oksa! Utazni tudok ha van helyed. Írjatok! 48+ tól
Aktiv mostanában?
Sziasztok, hokihavert keresek, leghamarabb január második hetétől tudnánk találkozni. Adatok a profilomon, ha egyéb kérdés merülne fel, akkor írj.
Holnap délelőtt Érden hellyel rendelkező bi aktiv?
Este, nálam Budán?
Holnap megyek Pestre vásárolni egy aktivval osszefutnek valamelyik áruházban! 36 éves passzív vagyok
Bi pasi ma este Fejér megyében?
sziasztok hajdu bihar bi pasi? kezdo bi szeretnem elveszteni a szuzesegem pasival
BP - Monor - Cegléd környékéről keresek kisebb, vagy átlagos méretű aktív pasit
Csongrád Bács megye ma? Utazni tudok.
Holnapi nap keresek bi pasit közös cumira Mátészalka, Nyírbátor környékéről!
Holnap, azaz hétfőn vagy kedden keresek bi kalandot! Kölcsönös kaland érdekel! Csak kölcsönös szimpátia alapján kerese pasit vagy bi párt. Hely megoldható, de utazni is tudok
50feletti aktív? Hely van, utazni tudok.
60+ vagyok egyedülálló
Nem voltam még férfival csakk fantáziáltam róla valaki beavathatna szépségeibe
Úgy érzem mindenre fogható vagyok
Nem voltam még férfival csakk fantáziáltam róla valaki beavathatna szépségeibe
Úgy érzem mindenre fogható vagyok
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben
Sziasztok! Hétfőn napközben BP-i, hellyel rendelkező, kisebb vagy átlagos farkú aktív pasi van?
Miskolci biszex párt vagy bi uni férfit keresek
Hali. Ma valaki esetleg bp hellyel? Illetve szepvolgyi parkolóba mostanában?
Budán ma fogadnék!
Sziasztok!
Az adatlapon szerint keresek.
Az adatlapon szerint keresek.

anonimoa