Sziasztok
Keresnénk egy kiváncsi hetero/ bi srácot maximum 40 éves korig, utazni tudunk, Budapest és környéke. Szép ápolt nagy farkad legyen, részleteket megbeszéljük. Mi 27 és 29 évesek vagyunk. Írj ha van kedved. ( legyen viber, whatsapp, telegram, google chat bármi ahol folytatjuk )
Keresnénk egy kiváncsi hetero/ bi srácot maximum 40 éves korig, utazni tudunk, Budapest és környéke. Szép ápolt nagy farkad legyen, részleteket megbeszéljük. Mi 27 és 29 évesek vagyunk. Írj ha van kedved. ( legyen viber, whatsapp, telegram, google chat bármi ahol folytatjuk )
Miskolcon ismerkednék 20éves srác vagyok barki irhat
szivesen szopnek
szivesen szopnek
Sziasztok!
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Hétvégén Szekszárdon biszex férfi egy kis kalandra ? Írj privit !
Sziasztok, passzív partnert keresek, akár csak szopatásra. Utazni tudok ésszerű távolságban. Heves megyében vagyok
Ma este 10 után bi pasi esetleg Fejér megyében?
Sziasztok! Kölcsönös szimpátián alapuló kapcsolatra keresek bi férfit. Békéscsaba és környéke.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Most valaki 11 ker?
Szisztok,autós kaland ma este Gyarmaton?
Sziasztok
Bp 17.ker környékén ismerkednék! Bi uni/aktiv vagyok .
Bp 17.ker környékén ismerkednék! Bi uni/aktiv vagyok .
Hatar ut 19 ker IBIS hotel mögötti erdős tészen valaki valami jót?
Népliget 99 es BKV busz Sporttelep megálló ( FTC pénztárak oldalán a parkolóba hátul) ki jön?
Sziasztok.
40 es ápolt, normális pasi vagyok aki alapvetően hetero kapcsolatban él. Olyan kmpasit keresek aki szintén nős , vagy hetero kapcsolatban van, és nem bánná ha olykor olykor egy pasi kielégítené szájjal.
Nem érdekel, pasik között sem csòk,simogatás, dugás és semmi ilyesmi. Csak szopnék élvezésig,és viszonozni sem kell.
Hossútávra keresek egy káros szenvedélyektől mentes, normális,ÁPOLT!!,IGÉNYES!! partnert.
Napközbeni, és esti szabadidő el is rendelkezem.
Nagyobb, vastagabb méretet preferálom.
Párral is szívesen találkozom.Utazni tudok. Bp+ 50 km körzete.
40 es ápolt, normális pasi vagyok aki alapvetően hetero kapcsolatban él. Olyan kmpasit keresek aki szintén nős , vagy hetero kapcsolatban van, és nem bánná ha olykor olykor egy pasi kielégítené szájjal.
Nem érdekel, pasik között sem csòk,simogatás, dugás és semmi ilyesmi. Csak szopnék élvezésig,és viszonozni sem kell.
Hossútávra keresek egy káros szenvedélyektől mentes, normális,ÁPOLT!!,IGÉNYES!! partnert.
Napközbeni, és esti szabadidő el is rendelkezem.
Nagyobb, vastagabb méretet preferálom.
Párral is szívesen találkozom.Utazni tudok. Bp+ 50 km körzete.
.
Népliget 99 es BKV busz Sporttelep megálló ( FTC pénztárak oldalán a parkolóba hátul) ki jön?
Budapest???
Szeretem ha basszák a számat. Várom a jelentkezőket!