sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Bizony jól esne kis móka!
Sziasztok! Budán valaki egy kis mókára? Írj üzit.
Szopnek 11 kerben
Hellyel rendelkező aktív délpesti?
Holnap délelőtt rá érő aktív kanos méretes pasit keresek aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 13 óráig rá érek.
Sopron valaki?
Valaki Gödöllő környékén szopna szopatna?
Sziasztok. Fiatal srácként kipróbálnám férfival, alapvetően hetero életet élek, még nem volt ilyenben részem. Lehetőleg idősebb, eralfősalfzaalfkos aktív férfit keresek, akinek a csicskája lehetek, tudok vidékre utazni. Legyen határozott személyiséged, és autód vagy helyed. Én Pesten vagyok, de utazás megoldható. Ne félj megtenni dolgokat.
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Holnap Nyiregyen valaki a számba lőne?
Július 12-17 között Győrben leszek, szívesen ismerkednék, játszadoznék férfias pasival, szívesen szopok egyoldalúan, de kölcsönös orálban is benne vagyok, maszti laza dolgok. Férfias diszkrét ápolt 30-as macis pasi vagyok. Helyem lesz
Esztergom környékén cumiznék
Debrecenben tali ma?
Budán estére élvezkedés??
Dunavarsány ill Délegyháza környékén keresek aktív pasit
Tangas bi srac ismerkedne vasmegyebol! Par tagokkal nem.!
Sziasztok! Fonyód környékén keresnék egy igényes, 18-25 év körüli biszex fiút, aki egy érettebb hölgy jelenlétébén kényeztetne orálisan.
Délpest vki ?

ks8082
Zuzana