Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
most bp?
Szép estét, most este keresek,aktív vagy uni partner,mindenn jóra, de főleg orális örömökre. Pest, Örs vezér tér környéke, helyem nincs. Írjatok.
Üdv! 41éves macis pasi vagyok! Passzív szerepre vágyom! Fejér megye és Bp környéke! Jelezz! Csak komolyan!
Hétfő délután jön valaki nudizni a Bajai nudira?
Sziasztok,ma este biztonságos kaland? Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Mezőtúr környékén valaki?Privi!
House Cruise hajón szopnék, vagy megdunálak, vagy érzékien kinyalnálak. Írj es dobjuk fel a bulinkat
Nyíregyháza és környékén ki szeretne szopatni?
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Szigetszentmikloson szopnék viszonzás nélkül! Gyere és csak elélvezned kell..
Valaki van Alsónémedi és környékéről???
Szopnék egy jót. Paksról és környékéről keresek férfiakat, akik szophatók.
Ma este Kéthelyen közös farokverès két 52 éves pasival?
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
vékony fiúval ismerkednék
Most valaki 11 ker?
Biszex pasit fogadnék hétfőn délelőtt is
Gyomaendrőd környékén cumizna valaki?Privi!