Holnap, szerdán Budapesten 10-14-15-16-18keruletben 15:00-17:00 óra között közös cumi valaki? Én 42 kezdő macis. Kocsi van,de helyem nincs sajnos.
.
Valaki M1-es vonalán szombaton kaland?
Szabolcsi pasit fogadnek ma.
Valaki cumizna Monoro es környékén?
Valaki akar szopatni? 4 ker,,15 ker
Lenne itt olyan akinek 20cm es farka van vagy nagyobb? Szivesen beszélgetnék vele
Holnap este 22 órától reptér mögött pucsítok tangában autóm hátsó ülésén. Csak aktivakat keresek ürítésre
Szia én benne vagyok
(Ez egy válasz Pearti1. üzenetére (tegnap 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:17
Masszázs ha érdekel, legyél szörtelen, fiatal, ápolt fiú és ne legyél kövér, és akkor kényeztetném a tested, popsid farkad írj ha érdekel!
Szia én benne vagyok
(Ez egy válasz bambabéla üzenetére (tegnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:42
Hétköznap delelőtti szabadidővel keresek uni/passzív partnert a közelemből. Hely szükséges. Max diszkréció.
kecskeméti pasit keresek
18kerben mackós srác ismerkedne..
Hétköznap delelőtti szabadidővel keresek uni/passzív partnert a közelemből. Hely szükséges. Max diszkréció.
11-kor ráérő aktív bi pasi szexy parhoz a 2. keruletben? Van helyunk
Sziasztok!
Szivesen ismerkednek olyannal, akinek kitoltott adatlapja van fotokkal. Budapest es kornyeke.
Puszi
Szivesen ismerkednek olyannal, akinek kitoltott adatlapja van fotokkal. Budapest es kornyeke.
Puszi
Sziasztok!
Aktív, srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet.
Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
Aktív, srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet.
Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
Csepelen szopnék, szopatnék
Budán este jól esne
Ott a pont.
De nem volt szándékos... (Ez egy válasz Márk88 üzenetére (tegnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
De nem volt szándékos... (Ez egy válasz Márk88 üzenetére (tegnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Tera Patrick