Szia, le vagyok tiltva nálad a bi miatt
(Ez egy válasz marineland üzenetére (tegnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:47
Párosunk férfi tagjaként holnap délután lakásomon fogadnék fiatalabb masszőr pasit aki átmasszírozna !
Sziasztok,ha jönne valaki kocsival,szívesen beülnék mellé...,kényeztetném,beleülnék a farkába,aztán üresre szopnám....
Reptérnél egy óra múlva lesz valaki, aki kalandozna velem?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
kecskeméti nagyfaszú pasikat keresek az egyik dug a másik szopat.
Szerda délután, este oràl kalandra keresek Balaton déli partján....
Reptérnél este 11 körül lesz valaki, aki kalandozna velem?
Dányból keresek srácot!
Privátba írj diszkréció maximális!!!!
Privátba írj diszkréció maximális!!!!
Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
Szopnék szopatnék Bp írj
Keresek ma estére nagyon diszkréten egy 19-20cm -es farokkal rendelkező, aktív pasit ,aki szopatna egy hosszasat. Nem baj,ha családos vagy, én is az vagyok. Pest megye, dél-pest,reptér. Megbeszélés kérdése
Szia,írj rám
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (tegnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:03
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (tegnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Párosunk mellé keresek meleg pasit aki Párnak besegítene!
Részleteket privátban
Részleteket privátban
Párosunk mellé keresek meleg pasit aki Párnak besegítene!
Részleteket privátban
Részleteket privátban
Sziasztok! aktivat keresek ma estére szopni, szabadban autoban, Miskolc Nyék útvonalon 20.00 és 21.00 között
Mostanában valaki a Kondorosinál?
Párosunk férfi tagjaként holnap délután lakásomon fogadnék fiatalabb masszőr pasit aki átmasszírozna !
Sziasztok ! Ma este Szekszárdon van valaki aki szopna és dugható is ! Írj privit...
Martonvásáron kalandra valaki?
Kedd éjszaka keresek aktiv partnert férfi vagy pár személyében pasziv lennék most akár sub ként is Budapest szolnok vonalon.
Irj privátba adj elérhetőséget megbeszéljük. Bármit meghalgatok nagy méret előnyben.
Irj privátba adj elérhetőséget megbeszéljük. Bármit meghalgatok nagy méret előnyben.
Ma estére keresek aktív uni beállítottságú pasit hármas meleg gabalyodáshoz Mosonmagyaróváron. Hely van, diszkréció adott és elvárt! Írj privát!

rls
Henessy