Kardoskút és orosházán férfit keresek ma többit privátba
Sziasztok! Szeged környékén passzív vagy uni pasit keresek max 35 éves korig
helyed ha van plussz pont
helyed ha van plussz pont
Szarvason aktívot!?
Holnap reggel, valaki egy kis közös móka, észak Buda vagy Pest?
Sziasztok. Csütörtökre keresem élvezkedni vágyó partneremet minden jóra. Helyem lesz Kiskunlacházán, de utazni is tudok.
Aszod Hatvan Gödöllő Isaszeg kke szopnék
Veszprém környékén szopatnék!
Tiszafüred környékéről keresek megbízható partnert.
Szigethalom-Dunavarsány környékén keresek aktív, szopatni szerető férfit
Bi férfi aki szeret cumizni, Gyomaendrőd és környéke?Privi!
Szeretnél szopni most is jó lenne nekem!
(Ez egy válasz kisbuzi-köcsög üzenetére (ma 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen faszt szerintem élvezet szopni.
(Ez egy válasz Norbi2419 üzenetére (tegnap 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Óbuda, Kolosy tér környékén szopnék kanos pasit!
Sziasztok!
Péntek esténként/éjjel Pesten vagyok. Aktív partnerem keresem akár hosszabb távra, akár alkalmilag.
Szimpátia természetesen fontos.
Hely jó lenne, mivel én csak utazok Pestre, csak megszállok ott, így helyem nincs. Belváros környéke lehetőleg.
Péntek esténként/éjjel Pesten vagyok. Aktív partnerem keresem akár hosszabb távra, akár alkalmilag.
Szimpátia természetesen fontos.
Hely jó lenne, mivel én csak utazok Pestre, csak megszállok ott, így helyem nincs. Belváros környéke lehetőleg.
Gödöllő környéken valaki! Átutazóban vagyok szívesen meglátogatnálak!
Bp és esetleg környéke. Diszkréten és komplikáció mentesen keresnék partnert, akár random,de a tartos baráti rendszeres kapcsolatra. Én nős bi uni vagyok,imádok szopni a gecit lenyelem akár sok vagy kevés.Nem szükséges viszonozni de ha igényled, persze hogy cunizhatod.Tudom felesleges irni,de csak akkor irj ha valós az elhatározásod és a felesleges dolgok helyett inkább élvezznél.Irj beszéljünk aztán találkozzunk. Nem kor vagy alkat függö,ami számit az ápoltság és a probléma mentesség.
Sziasztok ha valakit izgatna eggy félvér (neger) igazán nagy és vastag az írjon én ő és te bp
Sziasztok!
Ma napközben a Duna pláza környékén kiverném valakinek vagy bekapnám a kocsijában.
Ma napközben a Duna pláza környékén kiverném valakinek vagy bekapnám a kocsijában.