Holnap reggel meló elött dunakeszi fot környékén szivesen kiverném valakinek .....
Holnap reggel meló elött dunakeszi fot környékén szivesen kiverném valakinek .....
Szegeden aktiv ma estére?
Lenne kedve valakinek szopatni?
Valakinek nincs kedve segíteni rajtam? 13.ker. Kocsidban! Sok jön.
50es, 60as aktívat keresek hétvégén. Hely van, utazni tudok.
Nyíregyhàzàn szopatna valaki ma kocsijàban?
Sziasztok! Idősebb aktív barátom keresem aki szopatna néha. Somogy, Veszprém és Fejér megye környékén. Utazni tudok.
Sziasztok! Most hétvégén, szombaton vagy vasárnap délelőtt dugna valaki(k) egy erősen kövér, szőrös pasit Csepelen? (49/185/150!) Csak dugás! Illetve engem lehet szopizni is. Kis méretem van. Privát üzenetet várok. Üdv.
Békés megyei bi, aki szeret cumizni, Gyomaendrőd?Privi!
Szia Győr és Móvár környékén keresek bisex női fehérneműst vagy travit, kölcsönös élvezetes játékokra. Légy uni és jó méretes farkincád!
Debrecen és környékény ismerkednék ! Szopni szeretnék akár többesbe is benne vagyok !!
Hét végére keresek, aktív, szopató, kúró pasikat! Helyem van! Nagy fasszal előnyben... Passzív pasi vagyok... Nyelesd velem, mély torokra....spriccelj bele, nyelem...
Aktívot keresnék, komoly céllal! Győr és környéke, kezdő vagyok.. 25 éves vagyok, 18-35 ig max!
Hali. Még mindig keresek egy aktív férfit 48 felettit, akihez tudnék utazni rendszeresen hogy használjon. Fiatal passzív sub fiú vagyok! Helyem nincsen. Fejér megyén belül keresek..
Vác Dunakeszi környéken valaki?
Most bi fehérvár környékén?
Most bi fehérvár környékén?
biztos vannak
(Ez egy válasz Cuck-Slave üzenetére (ma 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:41
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.

Tory Lane