Szombat 20.- án Harkány gyógyfürdőbe bisex pasit keresek!
Írj privatba ha jössz délután!
Írj privatba ha jössz délután!
Sziasztok!
Bi, budapesti, nem független, 30-as pasiként keresek titkos partnert, akinek ugyanúgy valami hiányzik az életéből és szívesen megélné egy jófej pasival ezeket. Korábban volt már ilyen titkos viszonyom; egy max 30 éves, ápolt srácot keresek. Itt ritkán leszek fent, de emailben tudunk beszélgetni. Csak olyat keresek aki tudja mit akar és hajlandó találkozni is.
Bi, budapesti, nem független, 30-as pasiként keresek titkos partnert, akinek ugyanúgy valami hiányzik az életéből és szívesen megélné egy jófej pasival ezeket. Korábban volt már ilyen titkos viszonyom; egy max 30 éves, ápolt srácot keresek. Itt ritkán leszek fent, de emailben tudunk beszélgetni. Csak olyat keresek aki tudja mit akar és hajlandó találkozni is.
Győrben biszex pasi ?
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Hali! Dèlelőtti órákban sportos, vèkony srác Tatabányán, vagy környèkèn?
Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét bi férfitagu pàrral ismerkednék.
Baràtsàgos, diszkrét bi férfitagu pàrral ismerkednék.
Igen szívesen
(Ez egy válasz Pasi366 üzenetére (ma 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:03
Ma délelőttre lenne aki kiverné nekem?Esetleg közös hoki? Csajos pasit is szívesen használnék
Auchan csömör környéke.
Auchan csömör környéke.
Ma délelőttre lenne aki kiverné nekem?Esetleg közös hoki? Csajos pasit is szívesen használnék
Auchan csömör környéke.
Auchan csömör környéke.
Ma délelőtt Miskolcon aktiv bisex partnert keresek!
ma reggel?
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Ismerkednek vasmegye elony, bi tangas passziv srac
)
)
XVIII ban most valaki aki kocsiban szopatna?
Sziasztok, 18-án este,19. reggelig egy jó kis élvezetes együttlétre keresem uni/passzív partneremet. Helyileg Budapest 10. kerületben lenne helyem, jómagam 38 éves, fiatalos, értelmesnek tartott srác vagyok. Képek, további részletek üzenetben.
Holnap, szerdán Budapesten 10-14-15-16-18keruletben 15:00-17:00 óra között közös cumi valaki? Én 42 kezdő macis. Kocsi van,de helyem nincs sajnos.
.
Valaki M1-es vonalán szombaton kaland?
Szabolcsi pasit fogadnek ma.
Valaki cumizna Monoro es környékén?
Valaki akar szopatni? 4 ker,,15 ker
Lenne itt olyan akinek 20cm es farka van vagy nagyobb? Szivesen beszélgetnék vele

Monster07