Most valaki jófarkú 22 kerben?
Hely van
Hely van
Hali valaki Zugló
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Valaki szopatna? 4, 15 ker
Szolnokon valaki szopatna?
Hali!
Harkányban hellyel rendelkező pasi vagyok!
Olyan pasit keresek aki szeret popsit nyalni,nyalatni, smárolni.
Harkányban hellyel rendelkező pasi vagyok!
Olyan pasit keresek aki szeret popsit nyalni,nyalatni, smárolni.
van itt aktív budapesten aki dugna?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Csepelen szopnék, szopatnék
Hello ! Olyan pasit keresek , aki szeret pasival smarolni , szopni . Heves , Nógrád , Borsod megye .
Sziasztok! Győr-Moson-Sopron, vagy Vas megyéből van itt valaki? Főként orálra keresek, de minden megbeszélés kérdése.
Holnap Veszprémből Győr felé ki tart velem??
Sziasztok!
Ausztriában élek nemrég, és hát itt nem sok esélyt látok erre. Változó de járok Veszprémbe, Sopron->Pápa->Veszprém vagy Sopron->Sárvár->Veszprém útvonalakon.
Szeretnék keresni egy nálam idősebb (milyen meglepő tudom) férfit, aki kicsit bevezetne a férfi-férfi testi örömökbe. Tapasztalatom szinte minimális, kicsit későn vallottam be magamnak hogy ez érdekel sajnos. Természetesen felőlem teljes diszkréció. Csakis a passzív oldal érdekel idősebb férfiakkal, talán aktív nálam fiatalabbakkal.
Persze ha valaki utazna az útvonalon azt is megdumálhatjuk.
Ausztriában élek nemrég, és hát itt nem sok esélyt látok erre. Változó de járok Veszprémbe, Sopron->Pápa->Veszprém vagy Sopron->Sárvár->Veszprém útvonalakon.
Szeretnék keresni egy nálam idősebb (milyen meglepő tudom) férfit, aki kicsit bevezetne a férfi-férfi testi örömökbe. Tapasztalatom szinte minimális, kicsit későn vallottam be magamnak hogy ez érdekel sajnos. Természetesen felőlem teljes diszkréció. Csakis a passzív oldal érdekel idősebb férfiakkal, talán aktív nálam fiatalabbakkal.
Persze ha valaki utazna az útvonalon azt is megdumálhatjuk.
Szopatnal nálam diszkréció mellett titokban feljosz leszoplak enyi Budapest keresek
Már írtam sémi válasz
(Ez egy válasz chubbp üzenetére (tegnap 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Csepelen szopnék, szopatnék
Sziasztok!
Oral kalandra valaki? Hoki,cumi? Helyem van
Oral kalandra valaki? Hoki,cumi? Helyem van
Békés megyei bi?Privi!
Szopnék, szopatnék Csepelen
Senki nem akar diszkréten szopatni nálam Pest írj kamuk ne

kokler146