Valaki most a belvárosban ? V., VI.-ker szopatnék ! Helyed legyen !
Ma valaki, akit Balatonföldvár környékén meg lehetne nézni hoki közben vagy csak simán meztelenül?
Miskolc-tiszaúj?
Mai nap folyamán szép mérettel ☆♡
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
Ma 13:00-után Dunakeszin a Dunaparton valaki? Csak a férj egyedül leszek.
Ma diszkrét cumi Pesten nálad irj nem bánod meg
Nyíregyháza és környékén valós pár keres fiatal igényes biszex vagy meleg passzív alázható sub srácot hosszú távra házibarátnak.
Fejér megyén és pest megyén belül keresek aktív 48+ domináns férfit aki dugna és szopatna viszonzás nélkül. Én egy utazni tudó fiatal fiú vagyok. 170 magas vékony alkat enyhén szőrös!!!!!!!! ☺️
Igényes srácként ismerkednék Győr-Moson-sopron megyei, inkább biszex sráccal 30-40-es korosztályból.
Max diszkréció, igényesség adott és elvárt. Ha érdekes lehet számodra, írj!
(full passzív, női ruha...ilyesmi nem vonz)
Max diszkréció, igényesség adott és elvárt. Ha érdekes lehet számodra, írj!
(full passzív, női ruha...ilyesmi nem vonz)
Idöseb 60+ passziv bi uriembert keresek mindenföldijora.
Újpesten élvezzük egymást, hancurozzunk egy nagyot!
Jó lenne hancurozni, élvezni, ha érdekel írj Újpesten vagyok!
Bi párral.ismerkednék vagy meglevő bi hármasunkhoz(2ff 1nő) keresünk bi párt.
Hetköznap napközbeni találkozó jöhet csak szóba. Budapest , Tatabánya vonzáskörzete.
Hetköznap napközbeni találkozó jöhet csak szóba. Budapest , Tatabánya vonzáskörzete.
Heves , Nógrád , Borsod megye ? Pasi pasival.
9. kerben ma délelőtt rapid, diszkrét kaland?
Bi férfi aki szeret cumizni, Gyomaendrőd és környéke?Privi!
S ziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Solt-Kecskemét-Kiskőrös.... aktivat keresek... perverzióra nyitott vagyok és szofogadó... privat keress
Ma délután, esti órákban szopatnék. 37 éves ápolt, diszkrét, humoros, Aktív, domináns pasi, 18/5 körülmetélt pasi vagyok.
16 órakor indulok Hegyeshalomból. M1-M4
Hegyeshalom, Movár, Győr, Tatabánya, Érd, Dunaharaszti, Vecsés, Albertirsa vonalon keresem partnerem. Női rucissal több időt is eltöltenék, ha van helye.
16 órakor indulok Hegyeshalomból. M1-M4
Hegyeshalom, Movár, Győr, Tatabánya, Érd, Dunaharaszti, Vecsés, Albertirsa vonalon keresem partnerem. Női rucissal több időt is eltöltenék, ha van helye.

Laura Crystal