Sziasztok.
40 es ápolt, normális pasi vagyok aki alapvetően hetero kapcsolatban él. Olyan kmpasit keresek aki szintén nős , vagy hetero kapcsolatban van, és nem bánná ha olykor olykor egy pasi kielégítené szájjal.
Nem érdekel, pasik között sem csòk,simogatás, dugás és semmi ilyesmi. Csak szopnék élvezésig,és viszonozni sem kell.
Hossútávra keresek egy káros szenvedélyektől mentes, normális,ÁPOLT!!,IGÉNYES!! partnert.
Napközbeni, és esti szabadidő el is rendelkezem.
Nagyobb, vastagabb méretet preferálom.
Párral is szívesen találkozom.Utazni tudok. Bp+ 50 km körzete.
40 es ápolt, normális pasi vagyok aki alapvetően hetero kapcsolatban él. Olyan kmpasit keresek aki szintén nős , vagy hetero kapcsolatban van, és nem bánná ha olykor olykor egy pasi kielégítené szájjal.
Nem érdekel, pasik között sem csòk,simogatás, dugás és semmi ilyesmi. Csak szopnék élvezésig,és viszonozni sem kell.
Hossútávra keresek egy káros szenvedélyektől mentes, normális,ÁPOLT!!,IGÉNYES!! partnert.
Napközbeni, és esti szabadidő el is rendelkezem.
Nagyobb, vastagabb méretet preferálom.
Párral is szívesen találkozom.Utazni tudok. Bp+ 50 km körzete.
Gyöngyösi szopni imádot keresek
Sziasztok!
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Ha tele vagy és élveznél egy nagyot gyere hozzám
KAPOSVÁR???
KAPOSVÁR és környéke?
Bevállalós bi/passzív vagyok
Használj kedvedre :P
KAPOSVÁR és környéke?
Bevállalós bi/passzív vagyok
Használj kedvedre :P
Sziasztok 15 órától Hatvanba közös hoki?
Szia
(Ez egy válasz Pearti1. üzenetére (ma 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:00
Kölcsönös kényeztetés kellemes együttlétet szeretnék tegyünk meg mindent hogy jól érezzük magunkat!
Kölcsönös kényeztetés kellemes együttlétet szeretnék tegyünk meg mindent hogy jól érezzük magunkat!
Senki sem akarja, hogy leszopjam a farkát, vasárnap, a paksi lakásomban?
Ma valaki kölcsönös dolgokra?
Gyomaendrődön ki cumizna? Privi!
4.ker kornyeken kalandoznek
Debrecenben cumiznék akár többet is egyszerre ma késő délutáni órákban. Diszkréció alap és elvárt!
Ma 14:00-tol leszek Miskolc-Debrecen autópálya pihenőkben szopnék jelezz
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Vékony farkú fiatal pasit keresek 15ker környékrn . ( Kipróbálnám milyen a szex )
Csepelen valaki kényeztetné a farkam?
Baján szopnèk
telon esetleg beszélni
(Ez egy válasz Köcsöglyuk üzenetére (ma 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyors kaland Dabas-Örkeny vonalon??

bigfoot-torpilla