Sziasztok,
Ma keso este aktiv ferfi bp, gyal, vecses?
Ma keso este aktiv ferfi bp, gyal, vecses?
Dél Pesten Biszex Párral Házibarátkoznèk !
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék
Dèl-Baranya, Harkàny ,Siklós ,Villàny környèkèn szopna valaki?
Gyomaendrőd , környékén bi férfi? privi!
Bekasi piacnál valaki most?
Sziasztok!
Harkányi meleg férfi pár, keres potens pasit hármas szexre!
Hellyel rendelkezünk, diszkréció adott!!!
Harkányi meleg férfi pár, keres potens pasit hármas szexre!
Hellyel rendelkezünk, diszkréció adott!!!
Ma jön valaki a Szépvölgyire?
Szívesen masztiznék egyet…
Szívesen masztiznék egyet…
Vakaki akar szopatni?
Néger srácot,akár 2-3 barátokat is szopnék.Házaspár is érdekel ahol a férj Afrikai .és megengedi hogy leszopjam.
Lenne itt olyan aktív férfi, aki elvenné egy fiatal srác szüzességét és kellően erőszakosan használná? Akár pár tagja is lehet. Budapest és környéke, autó vagy hely kell.
Kecskemét és környéke, szopnálak diszkréten
Balaton déli partján Siófok Keszthely között szopatnék 18-19 óra körül. Kocsimban vagy Nálad.
Privát üzenetben!
Privát üzenetben!
Ennyi év alatt pár szájba járt már a vaskos gondolom a pálya futás alatt.
(Ez egy válasz Sanya2030 üzenetére (ma 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:51
hello!! Pasikat keresek, méretes kemény dákóval!! Adatlapom nézd meg... Írj üzit!! Köszi.
Most Miskolcon ki verném valaki faszát
hello!! Pasikat keresek, méretes kemény dákóval!! Adatlapom nézd meg... Írj üzit!! Köszi.
Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek
Magára igényes Aktív perverz pasival ismerkednék hosszabb távra , aki perverz domináns és határozott a szexben akinek nem az a perverzió ha leszopják
Ha magadra ismersz határozott perverz vagy keress bátran Dabas és közelében . Helyed nem árt ha van Sajnos nekem csak kizárólag de. van !
Ha magadra ismersz határozott perverz vagy keress bátran Dabas és közelében . Helyed nem árt ha van Sajnos nekem csak kizárólag de. van !
Hello!!
Adatlapőm szerint keresek fiatalabb jó kemény farkú, pasikat!! Passzív vagyok...
Adatlapőm szerint keresek fiatalabb jó kemény farkú, pasikat!! Passzív vagyok...

Vadoc1985
Anna Kove