Mostanaban valaki egy jo cumi
Békás megye , Gyomaendrőd ls környéke, valaki szeretne cumizni?Privi!
Most, Berettyóújfalu, Békéscsaba, Mezőhegyes vonalon kemény aktívat mélytorkosan szopnék, meztelenkednék. Tudok utazni távolabbra is.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Utazni tudok
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Utazni tudok
24 éves macis srác vagyok. Győrben szilveszterkor valakihez áttudnéd menni? Meztelenkedés, iszogatás, filmezés és utána az összes többi
Sziasztok ! Valaki március 15 tér és környéke ?
Örömmel szopnék autóba , vagy akár egy nyilvános wc be
Nekem nincs autóm
Közben nézheted exem képeit videóit
17:00 környékén
Átlagos 23 éves srác vagyok
Örömmel szopnék autóba , vagy akár egy nyilvános wc be
Nekem nincs autóm
Közben nézheted exem képeit videóit
17:00 környékén
Átlagos 23 éves srác vagyok
este vkit leápolnék Albertirsa közelében.autóst keresek!
Valaki ma esetleg Újpest és környékén?
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Székesfehérváron valaki?
14 ker környékén valaki ?
Szopatnék/dugnék autóban vagy nálad (Kistarcsa és környéke, XVI, XVII ker). Kb. 5-ig vagyok elérhető. Legyél igényes (max. 60-ig)
Valaki akar szopatni?
Ujpalotán kinek lenne helye most?
Kedves partnerkeresők!
Alapvetően hetero beállítottságú.normális.koromnál fiatalabbnak kinézö férfiként keresem hasonló inkább aktív szerepet kedvelő partnerem,titkos,,rendszeres szexkapcsolat céljából,Budapest és környékéről.
Kamaszkorom óta ez lenne az első alkalom,nem baj ha Te is kezdő vagy a témában!
Alapvetően hetero beállítottságú.normális.koromnál fiatalabbnak kinézö férfiként keresem hasonló inkább aktív szerepet kedvelő partnerem,titkos,,rendszeres szexkapcsolat céljából,Budapest és környékéről.
Kamaszkorom óta ez lenne az első alkalom,nem baj ha Te is kezdő vagy a témában!
17. Kerület autós kaland?
Sziasztok Kezdőként ismerkednék, kölcsönös dolgokra.
Este Csepelen szopnék vagy meg is dughatsz helyem van. Írj ha komolyan gondolod.
Közös, kölcsönös hokizáshoz, lightos dolgokhoz keresek diszkrét partnert Szegeden
Bács megye déli részén kölcsönös kényeztetés vagy cumi ?? Egyoldalúan is ok.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!

Totesz
Daria