Sziasztok. Pápa-Győr között keresek diszkrét találkozóra párt, nőt, esetleg pasit a holnapi napra (04.04.). Hely megoldható de kocsiban is benne vagyok. Inkább napközben érek rá. Privátban keressetek
Nincs kedve valakinek ma leszopni egy normál méretű ápolt hetvenest? Hely szükség esetén van (Bp belváros)
Veszprém környékén szopatnék!
Nincs kedve valakinek leszopni egy normál méretú ápolt hetvenest ma? Hely szükség esetén van (Bp 13.ker.)
Sziasztok! Ma este keresnék igényes párt vagy bi fiút Siófok-Fonyód környékén.
Akad valami ma?
Szerintem, ha erre jársz felém, azt is megkapod...
(Ez egy válasz Cycleraktiv üzenetére (ma 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha beöltözöl csajnak megkúrlak Bp és környéke.
Fiatal kis farkú,fiút keresek kölcsönös szopâsra.Gödöllő és környéke hely van!
Csupasz popsimba keresnék egy méretes farkat......
Valaki most a 11. kerületben?
Mostanra !Pest megyében egy enyhe bi srácot közös és kölcsönös faszveréshez de ha szimpatikus és ápolt vagy be is kaphatod kicsit. Párom (nő) is jelen lenne most mint “kukkoló” . Max 40 éves korig keresnék ,átlagos testalkattal. Helyünk van!
Sziasztok.
Szeretnék szép, borotvált farkat, farkakat szopni élvezésig. Ma éjjel. Viszonzás nélkül.
Szfvár
Szeretnék szép, borotvált farkat, farkakat szopni élvezésig. Ma éjjel. Viszonzás nélkül.
Szfvár
Nagy farkú pasival szívesen jatszadoznek a napokban egyik este, Pest-megyében . Autóban, vagy nálad. Igényes, fiatalos srác vagyok szép szerszámmal.irj privát. Képed,adatlapod legyen, hamár ez egy tarskereső,nekem is van...
Szia.
Szívesen leszopnálak, csak sajnos Fehérváron vagyok. :(
Kívánatos vagy nagyon. (Ez egy válasz Norbi2419 üzenetére (tegnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen leszopnálak, csak sajnos Fehérváron vagyok. :(
Kívánatos vagy nagyon. (Ez egy válasz Norbi2419 üzenetére (tegnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Senki nem akar leszopni most? 20ker
A mai napon késői órára keresek Pest megyében egy enyhe bi srácot közös és kölcsönös faszveréses kalandhoz! Párom is jelen lenne most mint “kukkoló” . Max 40 éves korig keresnék ,átlagos testalkattal. Helyünk van!
sziasztok! Nem jár aktív Nyékládházán akit jól leszophatnék kocsiban?
Ápolt, igényes, jó méretű férfiakat szopnék maximális diszkréció mellett. E mellett nagyon izgatnak a párok is, ahol nyalhatok és nyelhetek:P

Perverzmániás