Iregszemcsén esténként 21:15 és 22:00 közözött szopnék, szopatnék helyes pasit autójába, helyem nincs,
diszkrét helyes pasi vagyok, ma én már nem autózok, gyere.
Privátban Írj. Köszönöm.
Ma is.
diszkrét helyes pasi vagyok, ma én már nem autózok, gyere.
Privátban Írj. Köszönöm.
Ma is.
Budapesten srác ma este?
Még mindig aktuális...
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (ma 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresek kanos macikedvelő pasikat. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!
Párral ismerkednék.uni vagyok minden megoldas erdekel de csak ember modjára
Győrben mostanában kölcsönös Oralra keresek!
Sziasztok,
Holnap kora reggel (6:00 körül) Óbudán, a Self Store környékén szopnék autóból. Ha valaki szetetné, hogy mélyen a torkomba vegyem és oda lője, írjon rám.
Holnap kora reggel (6:00 körül) Óbudán, a Self Store környékén szopnék autóból. Ha valaki szetetné, hogy mélyen a torkomba vegyem és oda lője, írjon rám.
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki!
Ma este Budapesten hellyel rendelkező aktiv pasit keresek.
Sziasztok!
Debrecenben keresek ma estére pasit közös masztihoz, esetleg szopnék. Maximum 45 éves korig. Átlagos vagy sportos testalkat. Illetve ne legyél szőrös. Helyem van.
Debrecenben keresek ma estére pasit közös masztihoz, esetleg szopnék. Maximum 45 éves korig. Átlagos vagy sportos testalkat. Illetve ne legyél szőrös. Helyem van.
Sziasztok, ma Budapesten tudnék menni házhoz, autóhoz. Passzív köcsög csicskád lennék. Lehetőleg légy nálam idősebb. Még nem voltam pasival, ez lenne az első ilyen kalandom, de alázatos vagyok. Nem vagyok független, titoktartás elvárt és adott.
Reptéren van vki?
Most valaki 11 ker Dunapart?
Heteró,Bi aktiv férfit keresek ,olyat aki meg tenne olyat egy meleg pasival amit othon a felesége nem válal be ,kötötcségek nélkűl csak szimpla élvezetböl
11. Kerület hoki, orál ma? Hely van.
Szolnokon most szopnék
Sziasztok Szívesen szopnék
Helyem van
Helyem van
Sziasztok. Estefelé Szekszárdon nagyméretű aktív partnert keresek dugásra. Van valaki aki talizna? Írj privit
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Hali! Valaki Martonvásár, Baracska környékén?

Barbie