Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Idősebb mackót szopnék
Ma késő délután -ra keresek szép mérettel rendelkező partnert autós kalandra..
Anyagilag támogatlak!!
Biatorbágy zsámbék Keszi környékén
Anyagilag támogatlak!!
Biatorbágy zsámbék Keszi környékén
Pisikedvelő Kaposváron vagy környékén?
Sziasztok. Aktív 48+ os férfit keresek FEJÉR megyén belül. Én egy fiatal, lányos fenekű, enyhén szőrös, full passziv, sub, passzív srác vagyok. Vékony alakt 170 magas. Harisnya kedvelő. Utazni tudok, vagy kocsiDban! Helyem nincs!
Szegeden ma keresek férfit orálra
ma este kinek lenne kedve szopatni?
Budapesten rendszeres szopatókat keresek.
Nyelném...
Nyelném...
Békés megyei Bi aki szeret cumizni, akár kocsiban is! Privi!
Csepelen szopnék, szopatnék délután
Sziasztok ma estére is keresek akív nagy mérettel rendelkező pasit akit szophatnék és meg is baszna úgy rendesen helyem (Csepel) van írj ha magadra ismersz és élvezzük egymást.
Sziasztok, február közepén néhány napot Pesten és Fehérvár környékén leszünk, szívesen randiznánk bi fiúval/fiúkkal. Semmi sem kötelező de ne legyél szégyenlős.
Helyem van Pest, őrs vezér térnél!
Most még várom egy szoptatni vágyó pasit, 14 ig. Nagyon bevagyok indulva! Mélytorkosan akár kényszer is!
Szopnék, dugnék miskolcon
Keresünk olyan nem dohányzó párt négyes gabalyodásra, ahol a férfi tag sem fél a saját nemétől.
Mi valós pár vagyunk, erről meggyőződhettek egy négyes videocsetben is, ahol a randit véglegesítjük.
Észak-Budapesten helyünk van, de utazni is tudunk.
Csak pároknak válaszolunk.
Mi valós pár vagyunk, erről meggyőződhettek egy négyes videocsetben is, ahol a randit véglegesítjük.
Észak-Budapesten helyünk van, de utazni is tudunk.
Csak pároknak válaszolunk.
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Most valaki,feljönni hozzám,egy jó szopatásra, szopásra? Helyem van az örsvezértérnél
Ma este aktív partner Győr -Tata környékén,autós kalandra ?
Hali! Most valaki 2./3. Kerületben?

FalánkParos
Andrea