Szivesen szopnék bataszéken vagyok szabadban autóban videózhatsz is több pasi is, párok is
ott én is repetáznék...
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (ma 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (ma 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Győrben valaki bekaphatná
Újpesten keresek szexpartner kölcsönös kényeztetés stb!
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén diszkrét rendszeres havert keresek.
Szeretek masszírozni, kényeztetni prosztata masszázs is megy
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén diszkrét rendszeres havert keresek.
Szeretek masszírozni, kényeztetni prosztata masszázs is megy
Jó volt veled! Ismétlés?
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (ma 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nagyon bejönne
(Ez egy válasz biis üzenetére (ma 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok!
Àllandóra keresek bi férfitagu pàrt.
Àllandóra keresek bi férfitagu pàrt.
Holnap esti szexkalandra ismerkednék igényes, normális, lehetőleg szőrtelen biszex fiúval, pasival, esetleg párral mint mission impossible.
Budapest 12. kerület, hely szimpátia és közös vágy esetén biztosított.
Budapest 12. kerület, hely szimpátia és közös vágy esetén biztosított.
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Gyomaendrőd vagy környékén közös hoki, kocsiban?privi!
Holnap estére keresek aktív partnert, Győr -Komárom környékén!
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Bp?
Delutan valaki megszopatna a keleti palyaudvar kornyeken ?
Sziasztok!
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Jó volt veled. Tali ismét?
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (tegnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap találkoznék bi párral Jászság környékén

free_al75