repter 20:30korul?
Sziasztok Pécs esetleg valaki?
Budán este kölcsönös élvezetekre keresek!
Szerintem ez magas labda,
szimpatikis párossal.
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (ma 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
szimpatikis párossal.
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (ma 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi férfi aki szeret cumizni, Gyomaendrőd és környéke?Privi!
Sziasztok! Profilképként feltettem, hol szoktam "megmutatni" magam. Akit érdekel, elgurul arra, ha tetszik a "kínálat" odajön és megbeszéljük hogy orál, anál, vagy mindkettő. Az nem baj, ha előre egyeztetünk, mert sajnos sok időm nincs. Vasárnap délután fél 7 körül biztosan megyek. Ha úgy alakul, hogy akár többen is jönnének, nekem az sem probléma.
Sziasztok. Egy farokverős kalandhoz keresek partnert. Ma barátnőm is csatlakozna hozzám és olyan felállásban lenne a kaland , hogy mi fiúk elkezdenénk verni a farkunkat, kicsit egymásét is és párom is besegítene kézzel mindkettőnknek. A végén ha úgy van hely a mellére élvezünk ha nincs akkor a nagyvilágba
.
Fiatalabb partnert keresnénk ehhez egy normál testalkattal.
. Fiatalabb partnert keresnénk ehhez egy normál testalkattal.
Sziasztok! Adatlapom szerint ma estére keresgélek
kecskeméti biszex párt keresek.
Most itt vagyok, az örsön a fitneszterem ,szívesen találkoznék, biszex pasikkal.
Hello
Kanos pasit kényeztetnék ma helyem van!
Irj!
Kanos pasit kényeztetnék ma helyem van!
Irj!
Szia. Mind Ezt autóba?
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (ma 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:19
Vasárnap délután fél 7 körül - ha valakit érdekel - kinézek a Fóti Auchan parkolóba. Elgurulsz arra, ha tetszik amit látsz, odajössz. Lehet szó orálról, de még is dughatsz.
Kinek lenne kedve szopatni vagy kalandozni?
Senki nem akar szopatni vagy kalandozni??
Senki nem akar szopatni vagy kalandozni??
Idősebb urat élvezésug szopok. Nyelem a gecidet.
Nagyon szimpatikus az adatlapotok
Sziasztok. Igényes, kulturált sracként, 50+-os baratomat keresem rendszeres találkozasra.