Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Többes bi szexet keresek Szabolcs megyében!
Árpád-híd busz állomás környékén szopnék 15-15:30 között.
Helyem nincs.
Helyem nincs.
Valaki akar szopatni?
Most kaland XI ker Dunapart?
Sziasztok reptéren van kint vki?
Sziasztok!
Vas/Zala megyékből valaki?
Vas/Zala megyékből valaki?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
nagyfaszú kecskeméti pasit keresek.
Dorog és környékéről keresek valakit, aki elverné a seggem.
Most ,kaland ? Örs vezér környékén
Sziasztok!Keresünk egy bisex pasit 3mashoz!Csak is olyanokat várunk aki képpel rendelkezik és normális!Arcos harcosokat nem keresünk!
3kerben valaki aki el is jön nem csak hiteget??
Tényleg nincs senki Dányból?
Ha vagy írj privátban. Köszönöm
Ha vagy írj privátban. Köszönöm
Ma 13 óra körül egy laza kaland Budapesten?
Kiskunfélegyháza vagy Kecskemét átutazó pasi?
Szopnék
Írj
Szopnék
Írj
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Cumiznék ma budapesten,napközben.
Helyed legyen vagy kocsi.
Legyél igényes mint én.
Helyed legyen vagy kocsi.
Legyél igényes mint én.
Szeretek mindent ami kölcsönösen jó ha érdekel írj és talizzunk élvezzük egymást Újpesten!

Lydia