Szép napot !
Szopni szeretnék viszonzás nélkül Bp és környékén hellyel rendelkező férfit ! Kor alkat mindegy !
Legyél határozott ,használd a számat tabuk nélkül ,alázatos szolgád lennék !
Szopni szeretnék viszonzás nélkül Bp és környékén hellyel rendelkező férfit ! Kor alkat mindegy !
Legyél határozott ,használd a számat tabuk nélkül ,alázatos szolgád lennék !
50es heteró pasiként,szeretném ki próbálni a passzív szerepet! Csak a párom jelenlétében pici bdsm is van a dologban! Aktív meleg pasit keresünk! Békéscsaba
Engem szophatsz ünnepiesen!
(Ez egy válasz RICSIBOY2 üzenetére (tegnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap estére keresek nagyfarkú,egészséges aktív bikát 19-20cm-es farokkal. Pest vagy környéke
Csepel környékén most valaki hellyel?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sehol egy aktív aki meglepne születésnapomon? 37 passzív vagyok
Sziasztok mostanira talira sexre partnert keresek Pesten hely kell
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Fejér Megye Mány ma valaki? Ma van a szülinapom! 37 éves átlagos passzív vagyok!!
Monor -Pilis-Cegléd és környékén szopnék most vékony, 25 év körüli fiút. Autómban, szabadban, nálad, vagy nalam.
Titokban.
Titokban.
Igen, azt is észrevettem.
(Ez egy válasz Biferfi65zala üzenetére (tegnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:29
Milyen párt? Hiszen Ő maga is egyedül van fent, 2023-óta nem volt ideje kitölteni az adatlapot, ugyanis minden normális adat hiányzik!
Albertirsa körny?pasi kocsival?
Budapesten korombeli srác ma este? Hely kellene
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Sziasztok!
Keresem délutánra partnerem uni bi srácként.
Helyem adott mára XI. kerületben, de utazni is tudok
Keresem délutánra partnerem uni bi srácként.
Helyem adott mára XI. kerületben, de utazni is tudok
Csepel környékén aktiv?
Csepel környékén aktiv?
Milyen párt? Hiszen Ő maga is egyedül van fent, 2023-óta nem volt ideje kitölteni az adatlapot, ugyanis minden normális adat hiányzik!
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (tegnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen párt? Többség itt szólóban keres.
(Ez egy válasz Swifterbant üzenetére (2026. 01. 15. csütörtök 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 15. csütörtök 20:57
Nem könnyű az biztos mi készülünk haza és egy pont ilyen párt keresünk!

Llacko
Olga 2