Kölcsönös szopás most 20ker?
Sziasztok
Budapesti 50+ -os passzív pasiként ismerkednék/keresnék lehetőleg a 17. kerületből,vagy annak közeléből rendszeres-titkos találkozásokhoz aktív férfit..
Budapesti 50+ -os passzív pasiként ismerkednék/keresnék lehetőleg a 17. kerületből,vagy annak közeléből rendszeres-titkos találkozásokhoz aktív férfit..
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Debrecenben viszonzás nélkül cumiznék, de benne vagyok kölcsönös orálban masztiban, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Adatlap nélkül nehéz lesz.
(Ez egy válasz Keresek43 üzenetére (tegnap 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Srácot ma este Budapesten, Pest megyében kölcsönös élvezetre?
Nézném, hogy ki vagy,de nem látom.
(Ez egy válasz Keresek43 üzenetére (tegnap 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig senki? Ajaj!
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 05. 01. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 01. péntek 15:08
Holnapután, vasárnap délelőtt a paksi Ürgemezőn nem lesz egy szopható fasz?
Aktív vagyok, kényeztetnék egy jó segget! 9 kerületben vagyok.
Debrecenben keresek vékony pasit akinek van helye és egy kezdő bi pasi is érdekelné
Eger és környékéröl valaki?!
Sziasztok
Gubacsi híd környékén valaki aki szereti a közös hokit esetleg az orált, passzív vagyok
Gubacsi híd környékén valaki aki szereti a közös hokit esetleg az orált, passzív vagyok
XI ker szabadban?
Élvezkedni perverzkedni keresek lehetőséget nálad hétvégére!
Sziasztok!
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Óbuda valaki?
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Laza játékra, ruhás szexre, simulásra, egymás farkához dörzsölődésre (nadrágba élvezéssel) keresek vékony srácot 25-50 között.
holnap délután vki bringa Pusztavacs környékén?
Fiúpárhoz csatlakoznèk ma,Bp

jonic
Eva H