Bi játékokra keresek kor.alkat nem szamit
Wow! Viszont a tied milyen jóóó!
(Ez egy válasz roland981 üzenetére (ma 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:13
Nem is értem azokat akik ide írnak, keresnek valakit valamire, és nincs róluk egyetlen fotó sem az oldalon.
Én sem! Meg a rengeteg kamus! Ez kinek jó?
(Ez egy válasz roland981 üzenetére (ma 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:13
Nem is értem azokat akik ide írnak, keresnek valakit valamire, és nincs róluk egyetlen fotó sem az oldalon.
Sziasztok, február közepén néhány napot Pesten és Fehérvár környékén leszünk, szívesen randiznánk bi fiúval/fiúkkal. Semmi sem kötelező de ne legyél szégyenlős.
Valaki szopna most 16 kerben?
Soroksár citi market wcben valaki szopna ma 12 fele ?
Aktív pasit keresek akit szophatnék és meg is dugna Csepelen. Írj ha magadra ismersz.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Sziasztok valaki ma delutan jon a Magnumba?
Még mindig keresem,szopatómat,esetleg szopni vágyó partnereket. Helyem van X. XIV. ker. Kamúsok kiméljenek!
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Veszprém környékén szopatnék,nyeletnék.
Este 19- óra után kalandozni vágyót keresek Szolnokon.Helyem van.
XI ker autós kaland ma délelőtt ?
Fiatal támogatnék, tanulásban, munkában, kellemes együttlétért. Bp
Aktív srác pasi aki jár vagy jönne ma délelőtt Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Most reggel szopna/szopatna valaki Budapesten? Zuglóban van helyem
Ma reggel valaki bi kaland Győrben?
Dunaújváros és környéke. Új vagyok a környéken. Szivesen ismerkedem más férfiakkal. Uni vagyok, 36 éves.

Sylvie-Imy