kecskeméti nagy faszt szopnék.
4.kerulet kornyékén kalandoznék
10-án (péntek) délután Hegyeshalom-Budapest utvonalon leszophatna valaki. Ápolt hetvenes vagyok normál mérettel.
10-én (péntek) délután Hegyeshalom-Budapest utvonalon szopatnék. Ápolt hetvenes vagyok normál mérettel.
10-én (péntek) délután Hegyeshalom-Budapest utvonalon szopatnék. Ápolt hetvenes vagyok normál mérettel.
Sziasztok! Mi egy 46/50 éves fiatalos biszex pár vagyunk. Ezen a héten Siófokon nyaralunk, szívesen kalandoznánk biszex párokkal, hölgyekkel, srácokkal (18+ mérettel). Helyed legyen, de autós kaland is szóba jöhet! Ha tudtok kultúrált szexmozit, vagy glory hole helyet (nem wc lyukat) Siófok környékén, oda is szívesen ellátogatnánk! Privátban várjuk a válaszaitokat! Köszönjük!
Budán én is kalandoznék most!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Reptéren most valaki baszna?
Ma este valaki szopatna Tolna ireg.
Sziasztok. Westend körül szopatnék egy gyorsat. Érdekel valakit?
Szopni szeretnék egyoldalúan élvezésig. Lassan, mélyen, érzekien csinálom sok nyállal és nyalással, akár több farkat is egyszerre.
Pároknál is szívesen nyalnék puncit élvezésig.
Vagy esetleg van olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik?
Budapesten van diszkrét helyem. Szeretem a spontán kalandokat, de rendszeres lenne a cél.
Pároknál is szívesen nyalnék puncit élvezésig.
Vagy esetleg van olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik?
Budapesten van diszkrét helyem. Szeretem a spontán kalandokat, de rendszeres lenne a cél.
.
Budán szopatnék szopnék este!
Sziasztok aug. 10. ei héten megyek siófokra estleg tudtok olyan helyet a strandon ahol élvezhetném egy pasi társaágát? nem szerelmet keresek vagy párkapcsolatot csak egy kis sexet privátban kérnék lehetőségeket
Sziasztok.
Szeretném kipróbálni a bukkake-t, ehhez keresek fiúkat/férfiakat.
Egy kis szexi tangában szopiznék felváltva, és a végén lehet az arcomra, testemre, popsira élvezni.
Az esemény most pénteken (07.10.) lesz, ha van kedved élvezni egy nagyot, írj privátban, és felveszlek a listára
Szeretném kipróbálni a bukkake-t, ehhez keresek fiúkat/férfiakat.
Egy kis szexi tangában szopiznék felváltva, és a végén lehet az arcomra, testemre, popsira élvezni.
Az esemény most pénteken (07.10.) lesz, ha van kedved élvezni egy nagyot, írj privátban, és felveszlek a listára
Sziasztok
Bp 17.ker környékén taliznék! Bi uni vagyok
Bp 17.ker környékén taliznék! Bi uni vagyok
Sziasztok. Julius 18 - 19 nagyon ráérek. 49/170/71 vékony passziv sub mazo hajlamu vagyok.
Keresek olyan férfit vagy férfiakat akik kedvük szerint használnának. Helyem nincs de utazni tudok.
Keresek olyan férfit vagy férfiakat akik kedvük szerint használnának. Helyem nincs de utazni tudok.
Péntek vagy szombat este kalandoznék EGER-ben! Ha valaki komolyan gondolja és találkozna írjon.
Sziasztok,
Egerben keresem partnerem kölcsönös szopásra. Helyem nincs hétköznap délelőttönként szabad vagyok.
Egerben keresem partnerem kölcsönös szopásra. Helyem nincs hétköznap délelőttönként szabad vagyok.

futyike3d
Lexi Love